4 сезона в 1 ден

Posted by vili 29.01.2016 0 Comment(s)

Модни съвети продиктувани от глобалната промяна на климата

 

Все по-често чуваме в разговори, че вече няма зима, няма пролет, няма лято, няма есен. А какво има тогава? Няма еднозначен отговор на този въпрос, но за дамите, които се обличат сутрин за приятен топъл ден, а в късния следобеда вече са минали три сезона – става трудно да нагаждат ежедневния си тоалет. Всичко това значи, че гардеробът ви трябва да е зареден, така че всеки един момент от него да може да се появи облеклото, което да отговори на капризите на деня, независимо от сезона.

 

 

Ето няколко решения, които са полезни за всички сезони:

 

  • Голяма чанта, даже напротив, огромна чанта! Вярно е, че малките сега са все повече на мода, но пробвайте вътре да поберете големия чадър, който да ви предпази от все по-обилните дъждове. За несигурните дни, вземете по-голямата чанта, за да поберете вътре целия комплект за екстремни ситуации

 

  • Кожено яке. Леко, стилно, но от естествена кожа. При по студен ден, с един пуловер под якето, няма да имате проблем, а при изненадващи ветрове, то може да покрие стилната тениска.

 

 

  • Дънки. Задължителни за всеки сезон – модел скини или цветни. Това решение, ще ви даде пролетна лекота в по-студен ден, но и комфорт в топлите дни.

 

  • Фулар. Така наречената прозрачна кърпа, която може да е като шал, забрадка, или за покриване на шията и гърдите, когато сте на плажа. Коприненият фулар е препоръчителен, за да не се чувства дискомфорт при температурни промени. При други условия и памучният е перфектен.

 

 

  • Жилетка. Силното решение за всеки сезон. Когато денят започва студено, но слънцето неизбежно го нагорещи, винаги може да в приберете в чантата. Единствено предписание – избягвайте черната.

 

  • Кецове. Да. При променливите условия на улицата, стават все по практични и използваеми.

 

 

Още дрехи и аксесоари могат да бъдат добавени в изписаната колонка. Те не са като модни предложения, а по-скоро решения, които могат да се впишат като винаги полезни при екстремни промени на времето. Затова, набавете си най-необходимите от тях и ги дръжте винаги под ръка, независимо от сезона.