Четирите най-актуални тенденции при дамските есенно-зимни обувки

Posted by admin 05.12.2018 0 Comment(s)

За предстоящия есенно-зимен сезон се очаква да се наложат четири силни тенденции в модата на дамски обувки.

 

Първата е комбинация от няколко цвята

От пролетния и летния сезон на Института по цветове Пантеон (Pantone) вече се знаят кои ще бъдат основните 10 цвята на сезона. Това стана ясно от многото показани дизайнерски колекции, демонстриращи обувки, изработени от кожа и велур в два, три или четири цвята.

 

Това може да бъде елегантна комбинация от няколко приглушени, земни цвята. Според Пантеон най-актуални са нюансите на пясъчно бежово, лешник, свеж дрян и чаена роза. За тоалети в живи цветове можете да изберете обувки с комбинация от декорации в ярки цветове.

 

Втората тенденция е обувките с катарами и капси

Тънки кожени или велурени каишки с катарама около глезена, подчертават фината естетика на женския крак. Следователно, тази година, много модели обувки ще подчертават женствеността с една или няколко каишки.

 

Обувки с катарами и капси могат да се носят не само с официални дрехи, но и с облекла за ежедневието - с тоалети от блузи и поли, дънки и панталони. Те могат да бъдат модели с една, две и дори три и повече катарами на глезена или с кръстосани каишки в друга част на обувките. Този декор може да бъде в същия цвят или в контрастен на него.

 

Третата тенденция са обувките с шевове

За да завършите разнообразните тоалети от есенно-зимния сезон, можете да изберете обувки с шевове и тънки кожени декорации. Особено стилно изглеждат тези обувки с дълги поли или рокли или къси панталони и дънки, а дори и с пола тип молив.

 

Друг модел модерни обувки с удобни ходила, средно висок ток и стилен дизайн, са тези с принт от кожа на влечуго. Обикновено те са подходящи за съчетания с палта и манта в прав силует, с тесни панталони и дънки или дори с есенно-зимни рокли и поли.

 

Четвъртата тенденция на сезона са обувките без токчета

По време на преходния период между лятото и есента, както и - през есента и зимата, можете да изберете обувки без токчета,. Тези модели пролетни дамски обувки са универсални, тъй като са много практични и подхождат на всякакви дрехи.