Цветни аксесоари

Posted by admin 06.03.2019 0 Comment(s)

Цветята са навсякъде в нашите дрехи, в косата ни, в къщата ни ... защо да не ги приветстваме и в нашите обувки или чанти? Цветните обувки за сезона са елегантни, женствени и често много впечатляващи. Този сезон на мода ще бъдат маратонки, кецове, еспадрили, токчета и платформи с радостни мотиви, вдъхновени от красотата на природата. Прекрасните цветни мотиви и рисунки върху обувките и чантите ще ви донесат много свежо и оптимистично настроение. Те също така ще придадат младежки поглед на вашия външен вид!

 

Флоралната тема се счита за класическа в модата. Това е един от отпечатъците, които никога не биват третирани като "стари" или скучни. Те изглеждат също толкова добре върху обувки и чанти, колкото и върху дрехи. Единственият проблем за много жени , че те не са сигурни как да ги комбинират. Доста често цветните модели са колоритни и силни, така че за нас е трудно да ги комбинираме с останалите парчета от нашия гардероб.   


Също като впечатляващо бижу или пъстър аксесоар, те могат да се превърнат във фокус на тоалета. Цветните обувки и чантата са друг начин да изразите вашите  личност и стил. Обувките и чантите с цветя са перфектните аксесоари, защото може да даде малко въздух на иначе безразличен външен вид.


Независимо от стила ви, трябва да имате поне един чифт цветни обувки или чанта в гардероба си! Има голямо разнообразие от форми и цветове. 

 

Ето някои идеи.

 

 ✔️ Цветя навсякъде!

Носете чифт цветни обувки с равна подметка или с токчета със сако със съвпадащи цветни отпечатъци и дънки или други монохромни панталони. Ако искате да направите комбинации с различни цветя, определено трябва да бъдете внимателни. Свържете обувките със сакото си само ако цветовете и цветята са подобни. Не искате да изглеждате като "движеща се" градина, нали? В допълнение към сакото, можете да комбинирате обувките си с флорална чанта или шал (отново в съответстващи цветове и мотиви).  

 

  ✔️ Небрежен поглед с цветни обувки или чанта.

Цветните обувки са много впечатляващи. Така че останалите дрехи е добре да са изчистени и относително неутрални. Ако не сте готови ... за джунглата, носете дънки, бяла риза или тениска и черно сако.

 

 ✔️ Цветя и ивици.

Чифт сандали или чанта с флорални мотиви могат да се комбинират с елемент с ивици. Можете да съчетаете флорални цветни обувки с раирана блуза в подобни цветове и пола или панталон. За да завършите тоалета, просто носете гривни или часовник!

 

 ✔️ За официален поглед.

Опитайте се да съчетаете чифт сандали с висок ток с вечерна или миди рокля или пола и обикновено бижу. Нищо не може да бъде по-женствено и елегантно от един такъв тоалет!