Цветни обувки

Posted by admin 14.01.2020 0 Comment(s)

Когато настъпи пъстрата есен, ни се иска да пеем и да се забавляваме, да танцуваме под звуците на горещи хитове, да се наслаждаваме на последните слънчеви лъчи и да се изявяваме в нови модни светлини и свежи образи, да блестим и да даряваме на другите вълни от позитивно настроение и радостни емоции.

 

За всички модни жени за страхотно настроение, нашата електронна платформа e-obuvki.com предлага преглед на най-актуалните модели цветни дамски обувки, съобразени с тенденциите на сезона:

Есенната мода е в богата цветова палитра и предлага дамски обувки естествена кожа, лак, велур, набук и текстил в многобройни комбинации между форма, дизайн и стил.

 

За есента водещите модни дизайнери създадоха цветни обувки на ток за жени с необичаен дизайн. Обърнете внимание на това, какви ярки модели блестяха на подиумите в модните столици.

 

 

Цветни обувки на платформа

 

Някои модели цветни обувки за жени имат ток, но сякаш го няма, тъй като са със скрита платформа.  За тези, които искат да бъдат в светлината на прожекторите – в магазините се предлагат и токчета с необичайна форма. Екстравагантните обувки с прозрачни елементи могат да шокират, но е невъзможно да се забрави за тях!

 

 

Цветни обувки на ток

 

Иконичните цветни обувки с ток "котешки муцунки" изглеждат женствено и елегантно. Моделът е подходящ за всички, които са уморени от традиционните стилети. Те се предлагат от семпли и лаконични модели до такива със закачливи нюанси и уникален декор.

 

Също така, дизайнерите този сезон ни предлагат удобни есенни обувки за жени – от цветни модели с нисък ток до цветни обувки на висок ток. Не е лесно да се върви с твърде високи обувки, но пък изглеждат ефектно. Относно декорацията в магазинската мрежа се предлагат модели, украсени с изобилие от бижута до модели в строг минимализъм - вие избирате!

 

Ултрамодерни опции за такива обувки са обувки с връзки с тънък или широк ток, боти и ботуши, които понякога достигат до коляното.

 

В нашия онлайн магазин ще намерите разнообразни цветни официални обувки и обувки за свободното време, обувки бг, боти бг и ботуши бг, както и модели на реномирани чуждестранни производители.