Дамски малки чантички

Posted by admin 12.12.2020 0 Comment(s)

Мини чантите са тенденция от няколко години, която се запазва и през новия сезон! Най-малките чантички са сладки и същевременно много практични. Те придават стил и комфорт на ежедневния ви външен вид. И така, от модните подиуми доминиращото присъствие на мини чантите дойде и окупира света на ежедневната мода на обикновените хора. Тези чанти първо завладяха звездите и известните личности, а след това и всички нас.

 

 

Малките чантички с форма на специални геометрични фигури са много популярни. Малките модели, наподобяващи животинска кожа в един или дори в различни цветове са отлични за нашия модерен външен вид. Тенденции като крокодил също няма да липсват от мини чантите тази година. Чантите с размер на портфейл или малко по-големи във всички форми и цветове ще се носят и занапред. "Избухването" на тенденцията с мини чанти започна през пролетта и лятото и изглежда, че е тук, за да остане!

 

Малките чантички са точно противоположни на големите и просторни чанти, които, разбира се, не липсват и тази година от модните подуими в столиците на модата.

 

Всъщност нашите портфейли, мобилни телефони, таблети и гримове трудно се вписват и ако бяхте предпочели да носите чанта с голям размер, вероятно бихме се чудили как се справяте с толкова тежки чанти!

 

Мини чанта с крокодил и ресни, не остават незабелязани, въпреки малкия си размер! С други думи, изглежда, че тези мини чанти са решили проблема веднъж завинаги на вечно изгубените ключове, които не може да откриете всеки път, когато пристигаме пред вратата на дома си!

 

Модерните малки дамски чантички за през рамо са симпатична тенденция и ако харесвате дребни неща или просто искате чанта, която придава стил на тоалета ви, значи е идеална за вас.

 

Всъщност разнообразието от модели на малки чантички е много голям. Можете да избирате от модели от кожа до модели от еко кожа до модели, които са плетени. В магазините се предлагат от класически малки чанти до сложно структурирани специални модели. По отношение на цветовете в търговската мрежа се предлагат   дамски малки чантички от черно и бяло, през неонови или пастелни, до интензивни цветове. Предлагат се и отпечатани модели: с каре, райе, флорални, животински, геометрични и абстрактни принтове.