Дамски обувки elisabetta franchi

Обувките Elisabetta Franchi отразяват мечтата на една италианска жена, които създава разпознаваема марка обувки в целия свят. Марката създава луксозни обувки за висшата мода, но отлични модели за съвременната жена.

 

Централата на компанията е основана през 2008 г. в сградата на стара фармацевтична компания. Базирана на модела на проста кутия, сградата от 6000 m², отличаваща се с модерна и функционална красота, е потопена в провинцията на Болоня и стилистично представя особените характеристики на марката: последователност, прецизност и упоритост.

 

Двугодишният рестайлинг напълно спазва принципите на еко-устойчива архитектура, придаваща нов блясък на предишната структура и позволяваща на Елизабета Франки да изрази две други страсти, които има в допълнение към модата: архитектура и дизайн.

 

Представяме бранда Elisabetta Franchi като производители на обувки, но реално производството обхваща дрехи, чанти, аксесоари. Можете да придобиете представа за продуктовата база като посетите автентичния уебсайт на компанията. Там ще видите изложените  класически обувки на токчета, сандали, Ботуши и боти, байкърски ботуши, кецове, равни обувки. Всички носят емблематичния дизайн и стил характерен за марката.

 

Дизайнът отразява историята на Елизабета Франки, жената душа на едноименната марка, която успява да спечели доверието на жените по целия свят със своя стил и креативност. Въпреки това, сред съставките на нейния успех са и голяма страст към това, което прави, щателно проучване на продуктите, които проектира, и най-голямата отдаденост на работата й, съчетана с точното количество прагматизъм.

 

 

Забележка: снимката не е на модел обувки на Елизабета Франки, но отразява стила и дизайна, който ние в сайта търсим за вас, нашите клиенти.