Дамски пантофки

Posted by admin 12.02.2019 0 Comment(s)

Много от дамите в напреднала възраст все по-трудно се справят с ходенето с обувки с токчета, но толкова са свикнали с тях, че са готови да издържат на всякаква болка в името на елегантността и модата. В магазините за обувки се предлага огромно разнообразие от модели обувки, които са в тон с модата.

 

Само защото краката ни са остарели не означава, че спираме да обичаме обувките. Ако сте израснали с красиви високи токчета, това е процес на огромно изкушение да продължим по стария начин с високите токчета.

 

Много от дамите са на мнения, че се нуждаят от токчетата и от уникалните модели, за да привлекат вниманието отново към своите глезени и прасци, колене и каквото и да е друго. Може би е така, но удобните дамски пантофки са изключително стилни, освен удобни. Сигурно сте забелязали, че Карла Бруни изглеждаше страхотно до съпруга си, бившия френски президент Никола Саркози. Ключът е да се избегнат обувките с прекалено тясно място на пръстите. Трябва да се внимава и с дамските пантофки, особено с тези, на които им липсва стабилна опора на свода или имат открити шевове вътре в обувката, които да се търкат в кожата на крака и да предизвикат появата на мехури.

 

Дамските пантофки се предлагат в богат асортимент от цветове, а някои магазини предлагат ексклузивни версии с текстурирани кожи. Дамските пантофки на Майкъл Корс, макар и скъпи, се предлагат в много сладки цветове.  Обувката е добре подплатена, с добра опора и устойчивост на удар. Мениджърът по връзки с обществеността за аксесоарите на Майкъл Корс, отказа да коментира, но компанията даде да се разбере, че по-възрастните  потребители не са неговият целеви клиент.

 

Въпреки това, в специализираните магазини за обувки могат да се намерят много добри модели, не само на добра цена, но и удобни и изработени от качествени материали. За да се чувствате удобно, не е задължително да носите на краката си определена известна марка.