Дамски сандали за предстоящото лято

Posted by admin 01.06.2019 0 Comment(s)

Независимо дали ще разхождате краката си по Шанз-Елизе, Витошка или по улиците на страхотен морски курорт, със сигурност ще ви трябват един от тези два вида дамски обувки: сандали или джапанки. Още по-странното обаче е когато двата вида започнат толкова да си приличат, че да почнат да объркват дамите, кои точно са сандали и кои - джапанки. Мода, какво да се прави! В този текст обаче ще разгледаме какви са тенденциите при моделите дамски сандали.

 

 

Тенденциите постоянно се променят, така че никак не е изненада как за предстоящото лято на мода отново са ниските дамски сандали. Те са героите на горещия сезон, защото са опростени като дизайн, стилни са и много комфортни. Лесно се побират в багажа и можете да си вземете няколко любими модела в куфара за лятната ваканция.

 

 

Сандали с кожени каишкиобикновено в черна кожа, с много фин и изискан стил. Това са сандали, които са по-подходящи за вечерните разходки, особено по гладките улици на курортите.

 

Друг модел, стилни и официални дамски сандали са тези, чиито каишки са микс от мека сатенена материя и кожена част. Особено ефектно е когато каишките са в Х-конфигурация. Цветът типичен за лятото е светло или небесно синьо в комбинация с бежово и черно.

 

 

Сред по-неглиже моделите, подходящи за дневната част на дена са сандалите с една по-голяма каишка за предната част на ходилото. Обикновено цветът е по-топъл и по-плътен, а върху каишката има изобразено логото на дизайнера или някакъв друг интересен символ.

 

 

Сред луксозните дамски сандали за това лято, много ефектно изглеждат моделите изцяло от черна кожа, с дизайн зает от древногръцкия стил. Особено може би ще бъде чувството да носите тези сандали докато се разхождате в съвременните гръцки курорти. Отново формата е по-цялостна, с голяма предна каишка и символи от древногръцката митология.

 

 

Туристическите летни дамски сандали също имат доста модна форма и привличат вниманието. Ако дотук описвахме само плоски подметки и тънки сандали, то при този тип сандали, подметката е малко по-висока, равномерна е, за да удобна за по-дълго ходене, а каишката освен в предната част, минава и зад ахилеса. Отново имате възможност сами да изберете любим цвят и дизайн.