Дънковите обувки

Posted by admin 24.06.2016 0 Comment(s)

 Създава се впечатление, че предложенията за лятото, що се отнася до обувките винаги  надхвърлят реално това, което физически можем да облечем. Хубавото обаче е, че чрез онлайн-шопинга всичко, което се предлага на пазара, което е тренди или тенденция за идващия сезон, може да бъде намерено и закупено – дори да е популярно на другия край на света.

 

 Що се отнася до различните видове дънкови обувки, те винаги са били като малката ексцентричност на пазара на обувки. Никога в центъра на вниманието, но и никога прекалено настрани. Винаги обаче с нови и изненадващи решения. За тази година предложенията за дънкови обувки варират от светли до тъмни платове, идеални за през деня и вечерта, обувки с изключително младежки дух, които ви правят неустоими.

 

 Още на модните подиуми се появиха страхотните предложения за дънкови обувки с висок ток, за елегантно и изненадващо решение при дамите. Дънковите обувките с деколте са абсолютен стил, при правилното съчетание, дамите могат да бъдат неотразими с тях. Още в тази серия са така наречените lace up, с високи завързаните връзки. Дънкови обувки с украса от камъни, за неотразим чар и блясък.

 

 В контраст с по-масовите идеи и предложения за лятото, дънкови гуменки – снийкъри, отлично допълнение за разходка в градския пейзаж. Дънковите еспадрили като абсолютно необходимо решение за горещите летни месеци, заради тяхната практичност, удобство – страхотен избор за разходки в града или по плажната ивица.

 

 Дънковите обувки са избор на хора, които имат афинитет към дънковото облекло, все пак то е един от символите на 20 век и хората с удоволствие си спомнят за тях, с това се обяснява и обожанието към дънковия плат. Дънковите обувки са страхотно решение при решение за пълно дънково облекло – винтидж с дъх на свобода.