Дрехи за офиса – какви

Posted by vili 21.03.2016 0 Comment(s)

С какви дрехи да се облечем за работа

 

 Това последното сигурно е мисълта, с която много хора лягат и се събуждат сутрин, е, повечето от тях. Външният вид е изключително важен и само, хора, които никога не са се конкурирали с други за това, което желаят, може да кажат, че дрехите нямат никакво значение.

 Е, представете си, че отивате на интервю за много, ама много желана работа. От решението на интервюиращия зависи по-нататъшното ви развити, а и живот.

 

 Ще пренебрегнете ли външния си вид? Не, тук не говорим за това дали ще се изкъпете и срешите, говорим за дрехите ви. Ако вече пък сте получили работата, не разваляйте първото впечатление като се появите с раздърпани дънки и кецове в първия си работен ден.

 Вижте нашите предложения и бъдете сигурни, че няма да сгрешите.

 

Обувките

Когато не знаете какви обувки ще подхождат на дрехите ви, нашият съвет е да изберете затворена обувка с ток. Относно височината, вие преценете, а цветът – черен или телесен.

 

Ризата

Ако е топло, но искате да изглеждате стилно, препоръчваме ризата без ръкави. Тя прекрасно се съчетава с панталон или пола (задължително до коляното или по-дълга).

 

Панталон

Изчистен панталон в неутрални цветове – задължително за офиса. Но, ако искате да поосвежите визията си, може да заложите и на по-ярък или светъл цвят. Внимавайте обаче, когато го комбинирате с блузата или ризата. Тя трябва да бъде едноцветна и да контрастира на панталона.

 

Сакото

Прекрасна връхна дреха, която се комбинира идеално с панталон, пола, рокля и дори дънки. Когато говорим за офис дрехи, то дънките нямат много приложение. Разбира се, ако са в изчистен неутрален цвят, може да се включат в тоалета.

Винаги е добре да сте стилни и спретнати, ако не сте сигурни какъв е дрескода на работното място, може да попитате. Ако ли не, ще трябва да научите това от опит, огледайте колегите си и вижте какво може да си позволите и какво е добре да оставите за свободното си време.