Дълги жълти рокли - как да се носят?

Posted by admin 07.07.2016 0 Comment(s)

 Идват рождени дни, партита, различни празнични дати, лятото за някои едва сега започва ... Истинската жена винаги ще намери възможност и повод да се изпъкне и да се появи в светлината на прожекторите с красива рокля. Как по-точно? Аз ви съветвам да обърнете внимание на жълтото и по специално на дългите жълти рокли!

 

 Светлата и неподражаема жълта рокля до под коляното, или още по-добре макси модела са доказан начин да спечели при всяка една възможност, която съдбата ви предостави. Много други известни личности са съгласни с мен и са щастливи да излязат на червения килим в цвят на слънчев лимон, заредени с положителни модели от рокли. Достатъчно е да подправите образа си с блестящ тюркоаз или кристални сребърни обеци, и ... вие вече сте принцесата от приказките Бел, от която хората около вас няма да могат да свалят очи.

 

 Но дългата жълта рокля може да се носи и при ежедневни поводи. Например, ако това е рокля тип риза, която е пристегната с тънко коланче. Или свободно рееща се лятна рокля неочаквано допълнена с полуспортен бомбър и голяма чанта в синьо или кафяво. Или направо среден размер рокля в ансамбъл с бежово яке и чанта-куфар. Към тези образи изберете нестандартни обувки и тогава ще заблестите във всички цветове на дъгата. Това може да са сини сандали с груби платформи и грайфери, лъскави черни лачени обувки или обувки в коралово червено.

 

 Най-важното условие за тези, които се осмеляват да носят жълта рокля, е да не се страхуват да бъдат забелязани. Светлата рокля трябва да се носи с високо вдигната глава и наистина грациозна походка. Успех, мили дами!