Екстравагантни токчетата – изберете най-поразителния модел

Posted by admin 01.03.2019 0 Comment(s)

Светът на модата прегърна токчетата, вдъхновени от стила Арт Деко със страст. Веднага щом ги видите, вие също ще поискате да притежавате чифт от тези специални, впечатляващи обувки с изящно скулпурирани токчета!

 

През последните години от една страна, видяхме модни чорапи със сандали, а от друга страна, дизайнерите спечелиха сърцата ни с разообразни модели маратонки. За този сезон модната индустрия "измисли" още по-голяма увертюра, за да привлече вниманието ни. Фантастичните токове с разнообразни вдъхновения надвишават всички очаквания. Ако преди известно време токчетата с котешки муцунки бяха нашата "неустоима" любов, то сеге е тази нова вълна от обувки с най-неочакваните форми и видове токове. Сигурно е, че дизайнерите се опитват на направят всичко възможно, за да не ни оставят да се отегчим!

 

От запалки за цигари до фини клонки и листя, от мъниста в различни размери и стилове до червила и от плодове до малки фигури - няма нищо, което да не е вдъхновение за дизайнерите, които ни очароват с най-необичайните и творчески дизайни, които до сега дори не можеме да си представим. Най-хубавото е, че тези обувки са толкова добре конструирани, че са изключително удобни за ходене.

 

Разбира се, дизайнът на токовете под формата на запалка в различни цветове са тези, които се открояват. Друг модел обувки, които впечатляват с елегантността и въображението си, са моделите със златни токове с различни гравюри и форми.

 

Както често се случва, създателите на тенденции не се нуждаят от много време, за да насочат вниманието ни към тази тенденция. Дори и марките с по-евтините обувки бяха принудени да откраднат част от тази слава!

 

Някои от тях пусната обувки с металната мрежа на тока, които могат да ни отведат до най-официалното събитие, докато обувките с черни каишки могат да се използват, както през деня за офиса, така и за вечерните ви изяви.

 

Тази най-нова тенденция на обувки е по същество "братовчед" на квадратните токчета със специална трансформация. Новите модели обувки се различават по височина. Те варират от много ниска до средна височина, достигаща до 12 см. Те са почти винаги относително удобни, така че не е нужно да ограничавате употребата им само за вашите специални изяви. Те се наричат "скулптури" поради използването на асиметрични форми, различни материали и футуристични елементи. Те преобразуват всички познати ни до сега видове обувки за четирите сезона и имат силата да дадат съвсем различно естетическо измерение на вашия стил.

 

Така че независимо дали предпочитате минималистичен стил или обичате да носите класически панталони и бяла риза или предпочитате цветни впечатляващи тоалети, с тези обувки с изваяни токове може да сте сигурни, че ще привлечете вниманието на всички.