Гортекс обувки

Posted by admin 02.07.2020 0 Comment(s)

Сред компаниите, използващи мембрани GORE-TEX, са Arc'teryx, Salewa, Patagonia, Mammut и много други известни производители. GORE-TEX извършва активни маркетингови дейности и е широко представена на българския пазар за оборудване за туризъм – облекла, аксесоари и дамски и мъжки обувки с мембрана gore-tex. Фирмата изработва предимно туристически обувки Гортекс, тактически обувки Гортекс, ловни обувки Гортекс и други.

 

 

В нашия магазин E-OBUVKI ще намерети голямо разнообразие от модели мъжки обувки Гортекс, дамски обувки Гортекс и детски обувки Гортекс.

 

Основателите на иновативната фирма GORE-TEX предначертаха успешната посока, в която фирмата започна да се развива от самото начало. Тя беше обречена да се превърне в марка, която клиентите да предпочитат. В наши дни почти всички водоустойчиви и непромукаеми обувки могат да бъдат наречени tug-tex обувки,  gore tex обувки и други.

 

Едно от основните и уникални маркетингови лога на марката е гаранцията за сухота, поставяно върху етикета на всеки продукт. Логото гарантира водоустойчивост и висока способност за дишане на мембранната тъкан, както и безплатен ремонт, подмяна или възстановяване на стойността на продукта в специализираните магазини. Този ангажимент включва правото на клиента на връщане, ремонт и замяна на Гортекс кубинки, обувки и боти от мембранни материали GORE-TEX. Това важи за всички фирми, които дистрибутират зимни обувки Гортекс. Разбира се, при условие на правилна работа и подходящи грижи.

 

Както всяка съвременна световна марка, GORE-TEX обръща голямо внимание на защитата на труда и околната среда. Компанията WL Gore & Associates, основана през далечната 1958 г. от Бил Гор и Вийв, се ангажира с философията за устойчивост на грижата за опазване на околната среда на всички етапи от своето производство, от добива на суровини до последния етап на изработване на продуктите, използващи технологията GORE-TEX.

 

 

Тези тип обувки са изключително подходящи както за туристикески обувки, така за работни обувки в стрителстовото, за майстори за бани и вътрешни ремонти както и  за работа във външни условия!