Хитринки, за да изглеждате сладко през лятото

Posted by admin 28.06.2016 0 Comment(s)

 

 Независимо от фигурата ви се опитайте да спазвате тези правила и да не допускате следните 5 грешки:

 

 1. Не си купувайте дрехи, които са ви малки. Не се заблуждавайте, че те ви правят да изглеждате по-слаби, дори напротив, подчертават всички несъвършенства по тялото ви. Добре ушитите дрехи с вашия номер могат да подчертаят прелестите ви, а в същото време при тях има достатъчно място да се прикрият нещата, които не искате другите да виждат. В началото на всяка дама ще и бъде трудно да признае първо пред себе си, че носи един номер по-големи дрехи, но след като го осъзнае, ще започне да се облича по-спокойно и ще премахне лошия навик да са натъпква и прибира в тесните си, впити и задушаващи дрехи.

 

 2. Не си купувайте и дрехи, които са ви прекалено големи. Противоположното мнение споделят хората, които вярват, че недостатъците се прикриват най-добре с големи, свободни или спортни дрехи в следващия размер. Големите дрехи, обаче имат лошото свойство да акцентират и да ги подсилват, с две думи, да привличат вниманието върху тях още повече.

 

 3. Избягвайте претрупаността. Претрупаността от аксесоари, украса, прекалено високи токове,бижута, прекалено много грим... - това са все неща, които отнемат вниманието от вас самата и от вашето лице.

 

 4. Никога не купувайте нещо без да сте го пробвали. От фигура до фигура има голяма разлика, така че, ако нещо стои добре на закачалка или манекен, нямате гаранция, че така ще ви стои и на вас. Трябва отлично да познавате тялото си, както и бранда – производител, за да рискувате с дреха или аксесоар, без да пробвате.

 

 5. „Нямам време!“ не бива да е извинението ви, с което да се оправдавате, че ходите с еднакви дрехи почти всеки ден на работа, защото има достатъчно онлайн магазини, от които можете да купите нови дрешки по всяко време, както и да върнете стоката, ако не се харесате.