Хубави дамски боти

Posted by admin 01.04.2021 0 Comment(s)

Носенето на чифт стари или износени ботуши не е добра идея. Въпреки че конструкцията им със средно тегло ги очертава като ясен избор за зимата и пролетта, те всъщност са убийствена опция за вашия имидж. Ако използвате такива обувки, по-добре веднага се разделете с тях. В търговската мрежа има богато разнообразие от хубави дамски обувки за зимните месеци, които се предлагат на достъпна цена.

 

 

Зимни обувки с малък ток

Чифт хубави дамски ботуши или боти с модерен профил ще актуализират визията ви за секунди. Производителите правят повечето ботуши и боти до или над глезена да изглеждат достатъчно интелигентно, за да стилизирате с тях всяко ежедневно или делово облекло. Носете ги със сако, кашмирен пуловер и панталони от вълна, за времето в офиса от 9 до 5. Хубавите дамски боти са перфектен избор за навигация на дрехите на дрес-кодовете за зимните месеци.

Кожените зимни обувки са чудесен избор за студеното и мокро време, предлагайки устойчивост и трайна елегантност. Зимните боти и ботуши от велур също могат да работят добре, ако отделите време редовно да ги третирате със спрей за протекция и винаги проверявате прогнозата, преди да излезете.

 

Ботуши до коляното с ниска подметка

Може да обмислите и закупуване на боти и ботуши с равна подметка. Те са по-удобната версия на ботите и ботушите и са добра алтернатива за дамите, които водят активен начин на живот. Благодарение на своя неутрален силует, вложки и детайли, зимните ботуши и боти с равна подметка са едни от най-универсалните обувки, които можете да си купите, защото тяхната гъвкавост на съчетания им помага да се съчетават  с почти всичко от вашия зимен гардероб.

Смесете ги с панталон от деним, риза, жилетка и палто, за да създадете интелигентен и комфортен вид, в който може да ходите в офиса и вечер безпроблемно да се насочите към местния бар на по питие с колегите.

 

Планински ботуши

Това е обувка, първоначално предназначена за ходене върху дървени дворове, туристически пътеки и окопи по време на войната, така че можете да сте сигурни, че няма да ви предаде в мразовито пътуване или разходка в планината. Те не отстъпват по стил на останалите зимни обувки, защото най-добрите зимни ботуши са толкова добре изглеждащи, колкото и практични.

Туристическият стил и стилът на работно облекло са тенденции, които са тук за да останат, но винаги се радваме на подходящите обувки. Тези обувки за вдъхновени от обувките на войници, алпинисти, ездачи и работници. Тези ботуши имат свойствата, които всички ботуши трябва да имат: трайност, практичност, комфорт и устойчивост на атмосферни влияния. Те се съчетават с по-небрежно облекло и могат да се носят съчетани с чино панталон, суитшърт и парка.

 

Инвестирайте в правилния чифт и те ще продължат десетилетия, ако се грижите за тях пне толкова добре, колкото и те за вас. Открийте модела и стила, който най-добре ви подхожда и открийте най-добрите начини за носенето им.