Избягайте от скуката с… флорални маратонки!

Posted by admin 09.03.2019 0 Comment(s)

Пролетта е сезонът на цветя и аксесоарите с принтове с флорални мотиви са един от най-добрите начини да отдадете почит към красотата на природата. Така че тази година тенденциите ни подтикват да изберем цветни маратонки. Те са по-стилен вариант на най-удобните обувки. През този сезон ярките отпечатъци ще ви донесат освежаващо настроение и ще ви направят да изглеждате подмладени.

 

Цветните маратонки пасват буквално с всичко - изрязани дънки, ефирна дълга рокля или супер комбинация с кожени панталони. Що се отнася до смесването на отпечатъци, няма проблем. Можете да ги комбинирате така, както ви подсказва вашето въображение!

 

Нашето предложение? Един чифт вероятно не е достатъчен - разбира се, на пазара има множество цветни маратонки, произведени от малки до големи марки. Така че, добра идея е да имате поне два чифта във вашия килер (кой знае, може те да отвори апетита ви за повече), които ще комбинирате по различни начини с други елементи на вашия гардероб.

 

Как носите цветните маратонки?

✔️ Може да спазвате правилото „по-малкото е повече“. Те се вписват идеално с обикновени кожени панталони.

✔️ Ако искате да комбинирате различни видове флорални щампи, трябва да внимавате. Комбинирайте обувките си с яке или блуза, само ако цветовете или цветята са почти еднакви. Освен това не искате да изглеждате като движеща се... цветна градина, нали?

✔️ В допълнение към якето, можете да ги комбинирате с флорална чанта, колан или шал отново в подобни цветове и шарки.

✔️Една обикновена рокля също е добро и сигурно решение за вашите цветни маратонки.

✔️Риза или яке от деним отгоре също се вписват с маратонки цветя. Предлагаме ви да опитате и с дънкова рокля, която също се съчетава перфектно с маратонките с цветя, като в същото време създава стилен ефект.

✔️Опитайте да смесите вашите спортни обувки с ботанически мотиви с блуза, рокля или жилетка с ивици. Резултатът ще бъде свеж, младжки и небрежен.

✔️Черно яке с кожена пола и цветни маратонки е друго стилно съчетание, което създава добро настроение. Добавете златно коие и кожена чанта.

✔️Препоръчително е да запомните, че цветните маратонки са важно стилистично изявление и трябва да се комбинират с неутрални цветове и едноцветни десени.

✔️Накрая, със специфичните маратонки, за предпочитане е да държите дрехите си, грима и косата си в минималистичен стил. Просто изберете елементи като бойфренд дънки, бяла тениска и черно яке. Добавете мини чанта, черна шапка ил цветен колан, за да завършвате изгледа.