Животинските отпечатъци в модата на обувките са хит!

Posted by admin 05.07.2019 0 Comment(s)

Тази година абсолютен хит сред животинските отпечатъци е змийският, следван от леопардовия и зебрата. Този модел се превръща в мания в модата на блузи, рокли, панталони, чанти и обувки. Вижте как можете да го носите, за да се вдъхновите и да създадете ваши персонализирани идеи за впечатляващ стил от сутрин до вечер.

 

 

Абсолютната комбинация с цвета!

 

✔️ Ако искате да сте модерни, добре е да заложите на змийски печат и то наподобяващ питон и да изберете оранжев цвят. Топлото чувство на оранжевото придава изключително добър резултат със своите нюанси!

 

✔️ Можете да го комбинирате по различни начини, но впечатляващ тоалет с колан или обувки в оранжев цвят, наподобяващи кожа на питон, може да бъде добър старт и изглеждат доста лъскаво.      

 

✔️ Просто се уверете, че отпечатъците на змийския печат и оранжевото са свързани хармонично! Обърнете се към неговите по-тъмни оранжеви тонове, ако искате да направите по-елегантна и хармонична комбинация или пък заложете на по-ярко оранжево, ако искате по-смел поглед! 

 

 

За вашите професионални задължения...

 

✔️ Кой казва, че змийският печат не е подходящ за облеклото за офиса? Ако се комбинира правилно, той може да създаде невероятно шикозни тоалети, които се вписват дори в най-консервативната бизнес среда.

 

✔️ Освен това, сред модерните аксесоари със змийски принт, има обувки, колани и чанти, които могат напълно да трансформират всяка визия. Носейки например чифт сандали със змийски принт с риза и миди пола, можете да създадете именно такава визия, каквато трябва да имате за вашата работа.

 

✔️ Също така, може да се носи риза или елече в мек нюанс, отпечатано в цвят змийска кожа, както и черни панталони за офиса. Отгоре можете да носите черно сако.

 

✔️ Ако вашият дрескод не е твърде строг, можете да изберете по-небрежен и шикозен тоалет. Тъмни дънки със змийски отпечатъци и елегантни, класически черни токчета с блузка с фини презрамки е отлична идея за ежедневието. Също така, може да изберете прав змийски панталон и да го комбинирате с черна блуза, сако и мокасини.