Жълти обувки

Бъдете различни и носете светли цветни обувки

 

Ако говорим за летни обувки, разбира се това означава, че можем да носим по-ярки и цветни обувки. Затова много харесваме лятото! Кара ни да се чувстваме енергични, когато носим ярки цветни облекла и аксесоари.

 

 

Също така е много модерно през този сезон да носите жълти, оранжеви или червени летни обувки. Изберете любимия си цвят и купете един чифт за себе си. Сигурни сме, че дните в които носите вашите ярки цветни обувки, ще бъдете с много по-високо самочувствие и ще получавате много комплименти за смелия избор. Разбира се, не може да носите такива обувки всеки ден заради цвета им, но няма значение! Ако търсите нещо различно и по-оригинално, можете да предпочетете обувки с ярки цветове, които да носите в предстоящите слънчеви дни.

 

Възможностите да носите жълти обувки са без край. Може да ги съчетаете с оранжева чанта и черна рокля.

 

Ако предпочитате да носите пола, то изберете модел, който да не бъде дълъг, за да покаже по-добре сандалите. Ако искате да носите този вид летни обувки с панталон, внимавайте за дължината му. Опитайте се да носите ярките си жълти обувки с панталони със скъсена дължина. Ефектът няма да пълен, ако вашите панталони скриват част от модела на обувките.

 

 

Впуснете се в жълтата тенденция и носете жълти токчета

 

Ако сте със скромен ръст и ви е грижа за това, може да предпочетете да носите удобни летни обувки на висок ток. Всъщност, не само ниските момичета обичат да носят обувки на висок ток през лятото, ако са им удобни за разходка. Когато носите обувки на висок ток, това автоматично прави облеклото ви да изглежда много луксозно. Така че, ако не обичате да носите високи обувки в класически цвят, може да си купите чифт жълти високи обувки за слънчевите летни дни!

 

Чудесно решение е да ги комбинирате с флоралната си пола и бяла тениска върху нея. Те изглеждат сладки и са удобни. Трябва да отбележим, че високите обувки с ток са важна част от гардероба на всяка жена, особено за тържествени поводи. Високите жълти обувки са предназначени предимно за делови обеди и вечери, както и за специални събирания. Въздържайте се от много високи жълти обувки за офиса от 9 до 5, защото ако са твърде високи, те няма да изглеждат добре с ежедневно лятно облекло. Може да предпочетете да ги носите през нощта - тогава ще изглеждат много по-добре!