Качествени обувки

Този пост ще се опита да отговори на въпроса кои обувки наистина са най-висококачествените. Вижте как стъпка по стъпка към може да купите качествени обувки на ниски цени.

 

 

За почитателите на икономичното и изгодно пазаруване най-подходящи за онлайн магазините, предлагащи качествени обувки онлайн, защото те редовно организират програми с отстъпки и промоции! В края на сезона например можете да си купите обувки на сезонна разпродажба с отстъпка до 50%, а моделите от стари колекции, които е прието да се наричат аутлет, може да намерите до 70%!

Ето и нашите изпитани съвети при избор:

 

 

1. Разгледайте подметката.

 

Обърнете внимание на равномерната дебелина на подметката, ходилата, маркировката и стегнатостта на обувките в основата, независимо че обувките са еднакви по дължина. Важна подробност са качествените токчета, ако обувките са високи. Ако попаднете на евтини второкласни обувки, то те няма да ви издържат дълго. Винаги купувайте качествени кожени обувки, които да ви осигуряват елегантност и практичност.    

 

 

2. Разгледайте обувките отвътре.

 

Кожените изделия трябва да са меки и гъвкави отвътре. За зимните модели би било хубаво да проверите дебелината на пуха в тях.

 

Не забравяйте да изпробвате вътрешността и стелката: не трябва да има неравности, буци, гънки, разкъсвания и т.н.

 

 

3. Разгледайте опаковката.

 

Производителите на качествени обувки по правило не пестят от опаковки. Новите ви обувки трябва да са внимателно опаковани в специална хартия и поставени във фирмена кутия. Това е особено важно, когато купувате качествени обувки за прохождане и качествени обувки за деца. В такива случаи не правете компромиси с качеството.

 

 

4. Огледайте надписите.

 

Проверете данните на опаковката, етикета и логото на стелката и подметката, когато купувате качествени обувки евтино. Ако не сте сигурни дали едни качествени обувки от естествена кожа са оригинални или реплика, огледайте добре всичко описано върху тях и опаковката. Ако нещо ви направи лошо впечатление, по-добре се откажете от покупката.

 

 

5. Купувайте от фирмени магазини!

 

Най-добрият начин да се предпазите от нискокачествени покупки е да отидете да пазарувате в специализиран магазин. Когато купувате обувки в Интернет, не забравяйте да проверите информацията за производителя.

 

 

6. Изберете най-доброто!

 

Едни от най-известните марки обувки в нашата онлайн платформа (разполагащи с международни сертификат за качество) са Caprice, s.Oliver, Rieker, Marco Tozzi и много други български и чуждестранни фирми

 

Във фабриките се проверяват всички етапи на производство и по време на производството се обръща много внимание на ръчната обработка - всеки чифт преминава през етап на контрол на качеството.

 

Ако се интересувате от повече информация за качествени обувки мнения, препоръки и коментари, може да прочетете за различните марки, колекции и модели във форумите и социалните мрежи в Интернет.

 

При нас, в e-obuvki ще намерите висококачествени и удобни обувки, изработени от кожа, велур, набук, лак, деним, дантела, лен и синтетични материали.

 

Очакваме ви!