Как да изберем зимни дамски обувки?

Posted by vili 06.01.2016 0 Comment(s)

 

 Ние жените, сме готови да се подложим на какви ли не мъчения в името на модата. Изборът на зимни обувки пряко зависи от комфорта и зимните условия, но същевременно е свързан и с модните тенденции.

 

 Ето какво съветват модните специалисти по този въпрос:

 

 

 Ако държите на комфорта, заложете на велурени чизми. Те са изключително удобни за краката, а освен това са актуални. Всички модели имат стабилна подметка и не са с високи токчета, а това е едно от условията за удобни зимни обувки.

 

 Добър вариант са и каубойските модели дамски ботуши. Условието тук е да заложите на качествен модел. Тези ботуши се наложиха от миналия сезон и са предпочитани от много дами, тъй като лесно се комбинират с всякакви стилове облекла.

 

 Колкото и да са красиви едни обувки, трябва да щадим ходилата си, а в студените зимни месеци за краката е най-важно да са сухи и топли. Това се постига лесно като заложим на водоустойчиви материали.

 

 Днешната мода дава много възможности и една от тях са гумените ботуши. Пазарът предлага изключително интересни модели, които могат да придадат много чар на всяка визия. С тях краката ще бъдат сухи през целия дъждовен ден.