Как да комбинирате модерните обувки в стила на 50-те?

Posted by admin 05.03.2019 0 Comment(s)

Ако се вгледате по-внимателно в колекциите на модните дизайнери напоследък,  ще откриете, че има един единствен чифт обувки, от които се нуждаете през междинните сезони, за да ви бъде удобно и да изглеждате страхотно по цял ден - от сутринта до вечерта. Това са моделите с котешки муцунки и гола пета с каишки със средно токче, вдъхновени от 50-те години.

 

Тези обувки до сега имаха репутацията на старомодни и бяха леко позабравени. Това бяха обувките, които ни съветваха да носим на интервю за работа, в консервативна работна среда или на вечеря с роднини. Но още миналата година тези симпатични остри обувчици с малки токчета  изведнъж отново започнаха да стават модерни. 

 

Тези ретро обувки, които идват при нас от 50-те години, първоначално излизат на мода като нещо, на което залагат стилните домакини от САЩ.

 

Завръщането на тези обувки още миналата година наводни подиумите, колекциите на големите модни къщи и намери мястото си в уличния стил. През миналата година бяха представени сатенени токчета, модели с черни и бели панделки и много други дизайни.

 

Тези обуки са подходящи за комбинации с ежедневни тоалети за носене от сутрин до вечер!

Тази тенденция обаче не е толкова проста. Тези обувки се нуждаят от внимателни комбинации за истински елегантен вид. Тайната е в детайлите!

 

Ето няколко съвета:

✔️Носете ги с дънки и тениска или риза. Бъдете внимателни, ако изберете блуза, не твърде къса. Правиото е да свършва точно под талията, така че да не изглежда много спортно.

✔️Перфектният вид с дънки е с маншет и кройката им е добре да бъде относително стегната.

✔️Комбинирайте ги с яке от деним или друг материал за по-хладните дни или нощи.

✔️Те се вписват перфектно с midi поли и панталони, създавайки поглед, подходящ за офиса.

✔️Те се справят добре с тесни панталони и дори по-добре, ако дължината им е точно до  глезена.

✔️Комбинацията от токчета с котешки муцунки с асиметрична, ефирна пола или рокля е отлична. Още по-добре, ако играете с пропорциите, носейки асиметрична пола и  вталено поло от кадифе.