Как да направим едноцветните обувки част от гардероба си

Posted by admin 07.06.2016 0 Comment(s)

 С настъпването на топлите и горещи летни дни, цветните обувки могат да бъдат отлично ново попълнение към дамския гардероб. Докато мъжете не са толкова претенциозни за хармоничната връзка между сезон и цветове, определено за дамите е важно цветното определение и навлизане в сезона. Така един чифт цветни обувки могат да направят едно обикновено облекло да изглежда по вълнуващо.

 

 Без съмнение черните обувки са стилът в дамския гардероб, но специално за летните дни, те могат да се струват отегчаващи, що се отнася до ситуации, които не изискват подобаваща елегантност, а са свързани по-скоро с ежедневието, с разходката, с лятната почивка сред градска среда или ваканционен курорт. Цветовете също така могат да правят фокуси със своето влияние, което оказват върху цялото облекло и дамската фигура.

 

 Един фокус, който може да бъде направен с бежови обувки (познати и като цвят тен) е да направи крака да изглежда по дълъг и по изчистен, особено когато обувките се носят на гол крак или с чорапи. Този цвят е подходящ за много голямо разнообразие от облекло, женствен е по природа и може да бъде избран за чифт сандали, дамски обувки с деколте, еспадрили и др.

 

 Зеленото е неутрално, в смисъла, че означава цвят, който действа като неутрален нюанс по отношение на многообразието на облеклото. Само помислете за как стъблата на всички цветя са зелени и ще разберете колко добре зеленото работи с всяка дреха.

 

 За сини и червени обувки и техните разновидности, вече може да се подходи с по-сериозно око и да се търси ясното съчетание. Това са цветовете, които привличат повече внимание върху себе си и за да не се получи прекален акцент върху краката, те трябва да бъдат съчетани адекватно с цялото облекло и аксесоари. Един вид смекчаване на тяхната привличаща страна, може да дойде ако синьото и червеното са в по-меките им тоналности, които не блестят толкова със страшната сила на цветовата им аура.