Как да носим червени обувки

С повече червено...

 

Един от най-очевидните начини да носите червени обувки е с повече червено. Всъщност това може да се окаже по-сложно, отколкото изглежда, защото:

 

 а) не всички червени цветове са еднакви и ако двата нюанса на червеното се сблъскат един с друг, това не е най-добрият външен вид;

 

б) съчетанието "от глава до пети" (или всеки друг цвят) може да бъде трудно за изпълнение, но ако можете да намерите червено, което да се съчетае с обувките ви, това е лесен начин да ги носите без усилие.

 

Дамски обувки

Червени обувки с тъмно синьо

 

Червеното и тъмносиньото е една от най-обичаните комбинации: за разлика от горния вариант "червено върху червено", при този е много трудно да се сгреши: червеното не позволява на тъмносиньото да изглежда твърде корпоративно или скучно (не че червената рокля изглежда "корпоративно", но тъмносиньото понякога може да изглежда така...), а тъмносиньото не позволява на червеното да изглежда твърде смело. Печелят всички.

 

С черно и бяло

 

Това е още един много лесен начин да носите червени обувки, без да се налага да влагате много мисъл в това. Няма да кажем, че всичко си отива с черно и бяло, защото всъщност не е вярно, но повечето неща си отиват - и червените обувки са едно от тези неща.

 

С дънки

 

Ако се съмнявате, носете дънки, нали? Ако се съмнявате повече? Носете райета с дънките си: ОЧЕВИДНО. Това е още една мода тенденция, която изглежда прекрасно. Както вече отбелязахме тъмносиньото се комбинира чудесно с червено, а при дънките също е така.

 

Как да носите червени обувки с черно от главата до петите

 

Може да е цвят, който се свързва с не толкова забавни неща в живота, но черното може да бъде и много драматично, затова понякога създава уникален стил. Черното е класически цвят, но изцяло черната визия може да бъде скучна. За това лесно може да я разнообразите с чифт червени обувки и чанта (или колан).