Как да пестим пари с обувки?

Posted by admin 10.09.2017 0 Comment(s)

Повечето жени харчат парите си за обувки, а някои дори успяват да стигнат до завидни „висоти“ и да се разорят или поне да изпаднат в борчове заради няколко чифта дамски обувки. Но ние днес ще ви представим другата страна на нещата. Всъщност, ако сте достатъчно разумни, можете да пестите пари не с какво да е, а с обувки!

 

Ето как…

 

Ако сте фенове на обувките, значи знаете винаги къде има разпродажба

Ето защо вие никога няма да похарчите прекалено много пари за обувки. Вие сте толкова вманиачени по ботушите или дамските сандали, че сте наясно точно в този момент къде има разпродажба и от къде можете да купите 3 чифта за цената на 2.

 

Вие винаги имате обувки за всеки повод

Ето затова няма да останете без обувки за изненадващо събитие като сватба или коктейл. Когато такова се случи, жената, която няма много обувки, ще има малко време да се сдобие с нужния чифт и обикновено, купува първия срещнат в магазина, тоест по всяка вероятност ще плати повече от необходимото.

 

Продавайте обувките си

Понеже имате много обувки в един момент ще искате да освободите място за нови чифтове. Ето защо вашите обувки винаги ще са готови за продан. И понеже имате много обувки, повечето ще са носени не особено дълго време и ще са в изрядно състояние, тоест ще струват повече пари.

 

Вашите обувки ви спестяват пари от дрехи

Ако сте почитателки на обувките, сигурно, обичате да харчите парите си именно за тях, тоест ще спестите от парите за рокли, за аксесоари, за палта и изобщо за всякакви други модни артикули. А те съвсем не са евтини, особено ако са маркови. 

 

Източник: https://parite.bg/