Как да подобрим визията си с наличниия си гардероб?

Posted by admin 03.12.2016 0 Comment(s)

Онези дни, в които харчихте парите си само за своите прищевки като козметични процедури и дрехи са си отишли? Вече имате прекалено много отговорности – семейство и деца, бизнес, родите, за които да се грижите? Разбира се, че трябва да намалите темпото и крачката по магазините. Но това не значи, че трябва да се отказвате от идеята да бъдете стилни и атрактивни. А какво ако ви кажем, че има вариант да бъдете красиви и малко по-различни от вчера с актуалните си дрехи в гардероба? Вижте как да подобрите визията си с наличните си дрехи още сега:

 

Направете бартер с приятелка във вашето състояние
И тя има деца, но и тя иска нови дънки. Ами дайте й вашите – онези, които така силно са ви омръзнали, но даже не са и за хвърляне, защото от няколко месеца не искате да ги обличате. Тя ще ви даде рокля, с която да плените колегите в офиса. Запазете си малката тайна, нека всеки да ви завижда. 

 

Декорирайте наличното – смело и различно!
Ципове, пайети, перли, щампи, етикети – това са модни добавки към дрехите от 90-те години. Ами познайте какво – модата от тази епоха се завърна, така че с един следобед в ръкоделие можеш да си направиш чисто нова блуза, панталон и дори яке за коледното парти, на което да се преобразиш в ролята на „живея втори пубертет“. По същия начин можете да преобразите и чифт стари обувки.

 

Заложи на комбинации, които досега са ти изглеждали абсурдно
Смяташ, че не е редно да носиш много цветове едновременно? Не е така! Пробвай го сега и ще видиш колко различна ще бъдеш в огледалото и не само. В очите на хората ще си доста по-смела и приятна за комуникация от всякога. Направи си модно дефиле у дома и виж кое с какво можеш да съчетаеш, преди да се покажеш и навън.