Как да разпознаем съвременната кифла по нейните обувки?

Posted by vili 04.05.2016 0 Comment(s)

 Тя е капризна и своенравна. Предпочита да гледа Биг Брадър пред това да прочете една книга, но това съвсем не означава, че тя не чете. Напротив – тя даже си има и свой любим автор, защото знае, че в този свят всичко трябва да се доказва, включително и страстта към книгите. Затова и тя си е избрала Пауло Куельо, но когато иска да блесне в малко по-претенциозна среда, тя гордо заявява, че е чела "Под игото" на „не съм сигурна, но мисля, че беше Вазов“. Тя е съвременната кифла и освен по всичко изброено до сега можете да я познаете и по нейните обувки... Ето какво имаме на предвид:

 

На токче навсякъде!

Съвременната кифла държи да изглежда идеално и представително навсякъде. Затова за нея няма значение къде отива и какво ще прави. Тя винаги ще обуе обувките на високи токчета. Какво като магазинът е на 10 минути от дома й и до там трябва да стигне по неравен почти калдаръмен селски път? Модата и красотата са на първо място!

 

Тя няма маратонки, но си има кецове...

Съвременната кифла не ходи даже във фитнеса с маратонки, защото за нея това не са обувки за истинска дама. И все пак ако дрескодът го налага, тя ще сложи равни обувки, но те ще са само най-яките и модерни в момента кецове. Възможни са свръх огромни платформи и невписващи се в никакъв модел на визия остри носове.

 

Всичко е марково, ама не съвсем

Съвременната кифла задължително се спира само на стоки с големи токи Chanel и огромни надписи Adidas. Е, понякога става въпрос за Adibas, но кой ти гледа едната буква, като става въпрос за модерни обувки от най-висша класа, каквито са и немските спортни обувки?!