Как успешно да изберете аксесоари за вашите дрехи?

Posted by admin 01.01.2019 0 Comment(s)

Модните аксесоари са точно тези елементи от гардероба, които ще ви помогнат да завършите облика или дори да го промените драстично за няколко минути. Например, усуканият шал от шифон или коприна, ще превърне консервативната рокля в офис стил в небрежно елегантен тоалет, с който можете да отидете на среща с приятел, рожден ден или театър. Въпреки че, в последния случай, за да се създаде подходящо настроение и по-вечерна визия, ще бъде по-подходящо късо болеро от сатен или друга тъкан с блестящ ефект. За съжаление то не може да се носи в чантата, защото ще се намачка и ще загуби луксозния си вид.

 

 

Добрият избор на аксесоари зависи най-вече от вашия вкус, ситуацията и най-вече  стила на вашия модерен гардероб. В края на краищата, с всеки нов моден сезон, препоръките на дизайнерите се променя. Те диктуват модните тенденции в света, като често отхвърлят установените стереотипи. Например, преди 10 години комбинацията от синьо и зелено в един модел се смяташе за пълна липса на вкус, а сега това съчетание не шокира никого.

 

Ето защо, за да сте сигурни, че сте направили правилното решение, изберете аксесоарите за вашия гардероб, като следвате класическите правила за комбиниране на детайли и цветове.

 

 

Когато избирате обувки, най-важното е, първо, да видите себе си в пълен ръст, за да определите дали този стил подхожда на вашето палто, яке или костюм. На второ място, се уверете дали тези обувки са в хармония с височината ви. Много по-лесно е да изберете летни обувки, но при избора на "сериозни" обувки предпочитайте черно, бежово, кафаво или сиво. Това ще ви позволи да изпълнявате различни опции и комбинации, а цялостният стил няма да бъде нарушен.

 

 

Правилният и успешен избор на модни аксесоари ще ви позволи да допълвате и завършите образа си, за да подчертаете индивидуалния си стил.