Notice: Undefined index: host in /home/eobuvki/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_common_seo_url.php on line 175Notice: Undefined index: host in /home/eobuvki/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_common_seo_url.php on line 175 Какви токчета са актуални тази есен?

Какви токчета са актуални тази есен?

Posted by admin 03.10.2017 0 Comment(s)

Високи, та чак до небето или достатъчно ниски, за да ги обуем,  когато ще тичаме за автобуса в поредната напрегната сутрин в стил „закъснявам за работа“? Ако се питате какви ще са обувките за дами през тази есен, сигурно, един от най-важните в момента за вас детайли е токчето им. Разбира се! И в този ред на мисли, ние сме ви приготвили цялата нужна информация за модерните токчета на дамските обувки през есента тази година.

 

Стилето

Дамски обувки стилето са били модерни винаги, но през есента на 2017 година те ще дойдат като допълнение към любимите обувки за офиса, ботушите с тесен чорап и даже ботите скосени до нивото на глезена. Пригответе се за много болка и напрежение в краката, защото тази есен стилето е наистина високо!

 

Нисък квадратен ток

Ще има и такива есенни обувки, така че не се притеснявайте, дами, можете да слизате от високите токчета от време на време. Това са модели обувки в стил каубой и освен това, са кожени или от любимия ни естествен велур, но не в черно, а в интересно  жълто, оранжево и дори зелено или синьо.

 

Кривият ток

Скосен под не особено прав ъгъл, лично ние винаги сме харесвали този ток в дамските обувки. Тази есен ще го видим, така че ако обичате по-нетрадиционните модели обувки, това е чифтът за вас и за офиса, и за специален повод.

 

Горещи червени токчета

Червените обувки ще са много модерни тази година, така че заложете на тях и търсете нещо с горещи токчета в алено или огнено. Да, това не е модел за всеки, но пък защо тази есен не разчупите стила си и не пробвате с нещо по-различно от всякога?