Кецове с дантела

Posted by admin 12.07.2019 0 Comment(s)

 Напоследък доста популярност придоби един вид спортни обувки, който и едва наскоро се появи на пазара - кецовете с дантела. Те са обект на особено търсене сред почитателите на модата, благодарение на факта, че наистина могат да бъдат комбинирани с твърде много елементи, които са на разположение в женският гардероб.

 

 Отворените кецове са една чудесна алтернатива на обикновените сандали. В горната част на спортната обувка има разположени вложки от дантела, които именно я правят уникална, защото дават възможност на краката да дишат и да направят ходенето много по-удобно.

 

 С какво трябва да се носят кецовете с дантела?

 Те лесно могат да допълват много и  различни образи, които искате да изградите за себе си. И едновременно с това да ги направят ярки и запомнящи се. Те могат да бъдат успешно комбинирани с неща като:

 

  • Рокли в различни стилове. За непретенциозен стил съчетайте с плетена, прилепнала по фигурата иле риза-рокля. За романтичен стил – рокля в светли отенъци или с флорални щампи.
  • С пола. Най-често срещана комбинация е кецове с дънкова пола. Също така, тези спортни обувки перфектно допълват поли със средна и дълга дължина.
  • С дънки и панталони. В този случай кецовете най-добре ще се открояват с по-скъсените модели.
  • С шорти. Обувките изглеждат добре както с дънкова, така и с всяка друга тъкан.

 

 Белите кецове с дантела се считат за универсален вариант, който допълват почти всеки цвят и стил. Обувките с други цветове може да се комбинират с аксесоари в същия цвят.

 

 Момичетата изпитват специална любов към кецовете с дантела на платформа. Тези кецове определено са голяма конкуренция на високите обувки, тъй като визуално удължават краката и правят фигурата по-стройна. При избора на дрехи за този модел особено успешна комбинация е тази с шорти или къси панталони.