Кларкс

От съвременния външен вид, вдъхновен от модния подиум, до майсторството, което е усъвършенствано с времето, репутацията на обувките Кларкс е от световна класа.

 

С над 50 милиона чифта обувки, създадени всяка година, кларкс са сред най-добрите компании в сектора на „ежедневните обувки“. Те проектирате, обновяват, произвеждат и разпространяват обувки по целия свят.  

 

От основаването си през 1825 г. Clarks остава частна собственост и седалище в Стрийт, Съмърсет, Обединеното кралство. Днес продажбите са за мъжки и дамски обувки в над 35 страни по целия свят и продължават да се разширяват.

 

Компанията произвежда кларкс дамски обувки:  ботуши, сандали – плоски и на платформи, маратонки, лоуфъри, брогита; най-различни обувки в огромно разнообразие от стилове и дизайни. Същото се отнася и за кларкс мъжки обувки – формални мъжки обувки, спортни мъжки обувки, отново много стилове и дизайни за най-различни събития. Особено силна е линията за мъжки боти.

 

Компанията кларкс предлага и страхотно разнообразие от детски обувки, които да се ползват както за игра, така и за училище, за официални събития.

 

Макар Кларкс да разширяват бизнеса си, същевременно поддържат ценностите и стандартите, които са направили компанията, това което е. Въпреки че е много важно да продължат с иновациите и да се подобряват дизайните според съвременните стандарти, кларкс никога не изпускаме от поглед ценностите, които са създали марката и са утвърдили реномето: отношението към клиентите, сътрудниците, доставчици и името на компанията – честност, почтеност и уважение.

 

Всичко това е отразено по чудесен начин в дизайна на обувките кларкс. Мъжки, дамски или детски – изборът е страхотен.