Красиви, елегантни и модерни чанти

Posted by admin 03.01.2019 0 Comment(s)

Когато актуализираме нашия гардероб през всеки нов сезон, ние обикновено го допълваме с набор от аксесоари. Преди всичко останало, всяка дама се нуждае от модерна и стилна чанта. Има няколко тенденции, но приоритетни са стилните чанти в ежедневен стил, оригиналните раници с небрежна елегантност и вечерните чантички с декорация от кожа или метал.

 

 

Чанти в ежедневен стил

 

Уличните ансамбли в стил „street chic“ подхождат с дънки или модерни панталони, костюми, рокли и поли. Те може да представляват модели със среден или голям размер със закръглена или правоъгълна форма. Те изглеждат хармонично с обувки от сходен материал и цвят, като същевременно съчетават практичност и елегантност. Тази година се предпочитат модели с гладки ъгли.

Модната цветна палитра на чантата от пролетния и летния сезон са красивите нюанси на пастелните цветове като леката лавандула и люляк, кремав цвят или мента. Бялата чанта винаги ще бъде универсална. От ярките цветове най-често в колекциите на модните законодатели се срещат модели във всички нюанси на червено, оранжево и жълто. Зимните дамски чанти обикновено са в черно, кафяво, сиво, бургундско червено и тъмно синьо.

 

 

Раници

 

За по-неформален тоалет в небрежен стил, стилната раница ще бъде добър избор. Тази година дизайнерите превърнаха този аксесоар почти в произведение на изкуството.

Най-актуалните модели раници са със заоблен връх и оригинален метален декор. Можете да изберете раница, изработена от гладка или структурна кожа с матова или блестяща повърхност.

 

 

Торби

 

Модерна алтернатива на раницата за допълван на спортно-елегантните облекла може да бъде меката и обемна торба. Освен нея, може да се заложи на чанта, изработена от мека материя или лакирана кожа върху дълга дръжка тип верижка, изработена от метал.

 

 

Големи чанта

 

За тоалети във всякакъв стил можете да изберете универсален модел чанта с форма на трапец и голяма размер. Обемистата ежедневна чанта за разходки и шопинг е необходима за всеки един от нас и благодарение на своя стилен дизайн, нейния обем визуално се възприема като компактен. Затова този модел чанти изглежда хармонично в съчетание с панталон, с костюм, изработен от пола и сако или рокля.

Дизайнът на големите чанти може да бъде с изчистен силует или с декорация от тънки кожени каишки.

 

 

Най-красивите и скъпи чанти

 

Блестящ пример за луксозни вечерни и коктейлни чанти са тези от колекциите на модните законодатели. Те се изработват от кожа на питон в златист или сребрист цвят. Те могат да бъдат изработени и от гладка кожа със златен метален блясък. Те съчетава две модни тенденции: цветен контраст и дръжка под формата на верижка.

Други шикозни малки вечерни чанти представляват моделите от кожа на леопард, пони, зебра и т.н. Те са на мода почти всяка година, но през настоящата са задължителен аксесоар за всяка жена, която посещава светски събития.