Летни аксесоари с морски мотиви

Posted by admin 11.04.2019 0 Comment(s)

Не само прекрасните цветове правят летните обувки интересен избор, но също така те са и чудесно решение за лесни комбинации в разнообразни стилове!

 

Обувките с морски мотиви почти буквално отговарят на всичко! Носете ги с червена или розова мини рокля, за да покажете краката си!

 

Освен силните тенденции, които виждаме навсякъде, има и по-малки, които "се развиват" постепенно, спечелвайки впечатленията на всички. Една от тези тенденции са шикозните и неустоимо сладки обувки, чанти, шапки и бижута за лятото с морски декорации.

 

Разбира се с това не се отказваме от непреходните, класически аксесоари, които служат на нашия гардероб в продължение на много години, но има моменти, в които просто искаме да инвестираме в нещо ново, стига да е в тенденция и още по-добре, ако с него можем да избягаме от скуката и да изненадаме всички. 

 

Последната ни страст е мини тенденцията, която виждаме все по-често в интернет. Напоследък все повече магазини (онлайн и физически) залагат на обувки, чанти и портмонета и дори ключодържатели с морски детайли. Тези аксесоари с морска тема изглеждат като тенденция и са украсени с разнообразни декорации - от щампи, през апликации, до бродерии и дори пайети. Дори модните блогъри се чудят дали омарите, например ще бъдат това, което бяха фламингата миналата година! 

 

Така че, освен вашите любими отпечатъци, можете да добавите омари към вашето облекло.

 

Как да носите тенденцията?

 

- Не се страхувайте да изглеждате причудливо на останалите. Ако откриете в магазините обувки или чанта с морски символи, да знаете, че сте попаднали на истинска находка. Тази тенденция е забавна и ще ви придаде оригинален вид. Добре е обаче да се ограничите до един аксесоари и да не носите такива елементи от главата до петите. Затова изберете само един елемент от вашето облекло да бъде с такъв отпечатък.

 

- Опитайте да носите обувки с... омари, каквито вече носят знаменитостите, с дънки или с черни панталони и черен суитчър. Може да сте сигурни, че всички ще гледат в краката ви.

 

- Носете сламена шапка и плетена торба с рокля или пуловер в морски стил, за да получите най-лятната и забавна визия!