Летни тенденции, които да избягвате през 2016 година

Posted by admin 18.07.2016 0 Comment(s)

 Част от следващите тенденции са излезнали от употреба и от мода, а други са вече прекалено нелепи, неадекватни и буквално изтъркани. Става въпрос за типични летни тенденции, които е време да пенсионираме, за да започнем сезон 2016 година подобаващо, тоест в перфектна форма и с перфектна визия. Ето кои са трендовете, за които е най-добре да забравите по време на летния сезон тази година:

 

1.Летните ботуши

Извинете ни, но те нито са модерни вече, нито са особено удобни за летния сезон. Гарантираме ви, че не изглеждате с летните си ботуши нито шик, нито оригинално. Ако толкова не искате да носите отворени обувки, просто заложете на кецове. През лято 2016 година те са супер модерни.

 

2.Имитиращи деним клинове

Честно казано, имаше един период, в който те бяха модерни, но и тогава не бяха най-стилното облекло, което би могла да подбере една дама и за ежедневна разходка, и за работа, какво остава за парти...?

 

3.Силно изрязани къси панталони

Късите панталони с висока талия и средна дължина са далеч по-стилният вариант, на който можете да заложите. Онези силно изрязани панталони бяха наистина модерни и секси, но в началото на века. Днес изглеждат пошли и определено са признак на лош вкус.

 

4.Къса впита рокля за през деня

Запазете си хубавата рокля за вечерта, защото през деня ще изглеждате леко нелепо: дори да не отидете на работа с този тоалет, самото му присъствие на дневна светлина седи някак изкуствено и не особено адекватно. Роклите през деня за сезон 2016 година са по-скоро свободни и дори спортни.

 

 И така всичко, което прочетохте по-горе е най-добре да оставите за д гърба си, за да си нямате проблеми със злите погледи и очи, изпиващи ви цялата, за да оценят вашия стил!

Източник: weeksurvey.com