Летни тенденции при дамските джапанки

Posted by admin 05.06.2019 0 Comment(s)

Където и да отидете това лято на почивка, със сигурност ще ви се наложи да сложите поне един чифт джапанки в куфара с дрехите. При толкова голям избор обаче към какво да се насочите! Още по-странно е обаче когато двата най-типични вида обувки за горещото лято започнат толкова да се смесват като дизайн, че да почнат да объркват дамите, кое точно се нарича джапанки и кое сандали. Такива обаче са повелите на модата!

 

 

Тенденциите постоянно се променят, така че никак не е изненада как миналото лято на мода отново бяха джапанките с гумена подметка, но за това лято те са дори по-сложни като дизайн, много по-цветни и дават различен шанс за проявление на дамския силует. Все пак джапанките са удобни, леки, лесно се съчетават с лятното облекло, така че все още празният куфар очаква да скриете в него поне два чифта.

 

 

Черни дамски джапанки от изкуствена кожа – заслужават да започнем с тях, защото предлагат интересно решение, особено за вечерта. Плоска и мека подметка, но с кръгла масивна черна каишка, която се захваща чак в задната част на обувката. Същият този модел може да бъде избран в цветно оформление с цветове характерни за морския плаж.

 

 

Светли дамски кожени джапанкистрахотно шикозни, в светъл цвят, който се слива с горещото време. Можете да потърсите модели с фина каишка и уголемена и заоблена предна част. Препоръчително е да са едноцветни, за да запазите шикозния стил.

 

 

Цветни джапанки с платформаима дизайнери, които си позволяват да правят джапанки в много по-развити форми и цветови съчетания. Именно заради това, все по-комплексни модели се появяват за лятото. Платформа на три цвята, която завършва в раирана каишка.   

 

 

Джапанки за песъчливия плажте са задължителен избор когато ваканция е неизменно свързана с плажа. За разлика от описаните дотук по-стилни джапанки, моделите за плажа трябва да имат и няколко екстра функции. Подметката и петата трябва да са подсилени, за да намалят шока при стъпването върху камъчета или потъвания на стъпалата в пясъка. Изборът на цвят е чисто субективен, защото разнообразието е огромно.