Лято е и всичкиносим еспадрили!

Posted by admin 01.08.2017 0 Comment(s)

Знаете ли кои са най-модерните дамски обувки за летния сезон? Освен, дамските чехли, за които вече всички разбрахме и които въведе на модния пазар самата Риана?! Всъщност, другият чифт актуални летни обувки за сезона са еспадрилите. Точно така – лято е и всички носим еспадрили! Как и с какво обаче ще разберете още сега…

 

Текстилни еспадрили в класически неутрални цветове

Добрата новина е, че ако заложите на такъв модел дамски еспадрили, можете да ги носите с доста неща. Почти всякакви рокли и поли си вървят с тях, а също така можете да заложите и на семпли комбинации с къси панталонки, гащеризон или с дънки с висока талия.

 

Еспадрили с ярки щампи, флорални мотиви, бродерии и блестящи орнаменти

Не са малко и тези дизайни на дамски еспадрили. Те, разбира се, са по-подходящи за дамите с ексцентричен вкус и по-нестандартна визия. Ако и вие сте една от тях, заложете на съчетание с оригинални и ярки аксесоари и по-семпли дрехи. А ако това е единственото нестандартно във визията ви и просто искате да я разчупите с тези уникални еспадрили, пробвайте стандартни комбинации с памучни летни рокли и дънки.

 

Еспадрили от кожа

Горещо ви съветваме да се спрете на дамски еспадрили от естествена кожа, защото изкуствената може да ви създаде сериозни проблеми през летния сезон – изпотяване, натъртване на краката, мазоли и дори неприятна миризма. Това, че са кожени, не означава, че трябва да носите еспадрилите задължително и само с кожени дрехи. Напротив – удачни са всички варианти на поли в черно, особено дълги и миди разкроени, а също така и дънките, гащеризоните от леки материи и дори панталоните капри и моделите от лен, които са отличен вариант за най-големите жеги през лятото.