Максималната стойност на чантите с мини размер

Posted by admin 17.04.2019 0 Comment(s)

Социалните медии и известни личности напоследък често дават преднина на тенденцията, която обича мини чантите, много тънките рамки при слънчевите очила и малките токчета. Всеки знае, че цените на миниатюрните чантички не е никак малка, затова този пост ще се опита да обясни защо при чантите размерът се брои на обратно.

 

 

През последното десетилетие, обемистите части, които се носят на едното рамо и достигат до нивото на лакътя са "най-силната" тенденция в модната индустрия. Но това вече не е така, благодарение на новата вълна от мини, бейби или бонсай (на името на малките японски дървета) чантички с подписа на най-известните марки в света. По всичко личи, че нещата са на път да се променят, по отношение на размера на нашите аксесоари.

 

 

Освен това, освен торбите, тенденцията за по-малки, по-компактни предмети вече е достигнала слънчевите очила и токчетата. Доказателство за новата "страст" може да се намери в Instagram, където всички известни с добрия си стил жени са с малки, ниски токчета,

 

 

Както винаги, социалните медии имат много общо с възхода на тенденциите и този път не прави зиключение. По-малки аксесоари, заснети от работата на най-добрите стилисти. Прави впечатление, че се теглят повече снимки на дамски обувки с токове с по-малки размери. Този нов "минимализъм" се изразява и в британските комерисални марки от среден и висок клас, които предлагат голямо разнообразие от стилни опции. Що се отнася до отговора на обществеността? Микро чантички като диагонално носени мини модели, малки торбички и умалени раници напускат рафтовете като топъл хляб! Звездите също не са безразлични към тази нова вълна. Например, Риана, следвана от най-горещите нови имена в модата, са сред хората, които подкрепят тази тенденция.

 

 

В резултат на това се стигна до тенденция… в тенденцията! И тъй като мини чантичките рядко отговарят на всички нужди, започна нова тенденция - тази на втората тайна чанта, която обикновено е голяма и удобна и се пълни с книги, устройства, козметика и всичко друго, което може да изисква ежедневието на работещата жена, която се поддържа добре и има много ангажименти.

 

Източник:  invest-news.eu