Малки дамски чанти

Лаконични и ватирани, бели и във фини пастели, семпли и с оригинални геометрични форми – модерните малки дамски чанти естествена кожа царуват в сферата на ултра женствените аксесоари! В този пост ще се опитаме да обхванем тенденциите, които произходжат от вдъхновението в сферата на дамските чанти, представени на модните ревюта в столицата на модата! Коя от тенденциите ще украси вашите зимно-пролетни тоалети?

Кокетните малки дамски чанти онлайн за този сезон ще ви изненадат с форма, текстура и цвят. На първо място, пастелните и ярките малки дамски чантички във формата на трапец, кръгове, полукръгове и седло са нещо, на което трябва да обърнете внимание, елегантните малки дамски чанти с дълга дръжка в наситени кобалтови, червени и жълти тонове ще променят нестандартно имиджа ви за офиса.

Ултра женствените малки дамски чанти на ниски цени се предлагат в цветовете на дъгата. Ще носим жълто под формата малки дамски чантички през рамо, както и чанти в гълъбово сиво с тънка верижка и капитониран модел. Ще има и чантички в любимия цвят на куклата Барби - бонбонено розово.

 

Бели малки чанти

Когато преди няколко сезона белият цвят бавно проникна в света на обувките и аксесоарите, мнозина бяха скептични. Всички се питаха дали тази тенденция ще се задържи? Бързо се разбра, че бялото може да се превърне в дългосрочна тенденция, която ще попадне в колекциите на дамските чанти на модните дизайнери и в гардероба  на инфлуенсърите. Ето защо може да заложите на малки дамски чанти от естествена кожа в снежно бяло и да ги носите с ултра женствени аксесоари. Този сезон ще видим такива модели под формата дори на… снежни тонове. Може да изберете от разнообразието в онлайн платформите, които предлагат от класически изчистени модели, през бизнес чантите с варианти за носене в ръка, до изящни чантички с верижки за носене през едното рамо.

 

Розови малки чанти

Когато става въпрос за завръщането на модата от 60-те, бонбонените цветове като розовото се връщат на мода. Такива ретро вдъхновени чантички придават акорд на ултра момичешки, приказен и романтичен характер на всеки външен вид. Такива малки чанти ще се появят под формата на мини модели в цвят фуксия, в които може да носите вашите карти и малко козметика; розови чанти с дръжка под формата на контрастно зелено въже и прасковени модели с формата на седло.

Любимият цвят на Барби вече е заел своето място в колекциите на много от известните дизайнери. Шикозни малки дамски чанти през рамо, торби, чанти тоте и чанти тип кофа се предлагат от ярки нюанси на фуксия до пастелно розово. В близко бъдеще можем да носим и чантички в гълъбово сиво, както и в благороден нюанс на жълто.

 

Пастелни малки чанти

И тази година свежите цветове не могат да липсват и този път нашите любими малки чантички се предлагат и в ефирни пастели. В допълнение към неутралите бяло и бежово, тази година можем на носим светло розово, прасковено и лилаво. Дамски чанти тип ватирани, тип куфари и изработени от тъкани, представяни в цветовете на импресионистите, виждаме в колекциите на много от модните гиганти. В онлайн магазините ще намерите малки дамски чанти от плат с 3D принтве с лозунги, цветя, животни, известни личности и картини на световни художници.