Mъжки обувки номер 47 48

Чудили ли сте се някога откъде да си купите мъжки обувки големи номера? Защото да се определи големината на мъжкия крак е лесно, тъй като има много изследвания, анализиращи средния размер, който варира за всяка нация. Измерванията показват, че средно за света резултатите варират от 43 до 46 номер. Тогава лесно ли се намират обувки 47 и 48 номер?

 

Размерът на обувките обикновено има тенденция да бъде пропорционален на височината, въпреки че не можете да използвате единия, за да предскажете другия. Следователно средният размер на обувките може да варира в зависимост от възрастта, височината и местоположението наред с други допринасящи фактори. В България има сравнително голям диапазон на мъжките номера обувки, който влиза в средния за света.

 

Пазарът на обувки вече е достатъчно голям, така че мъжки обувки номер 47 и 48 ще се намерят сравнително лесно. Големите марки вече предлагат мъжки обувки с големи номера, така че можете да намерите такива маратонки, сандали и официални обувки. Все пак номерата 47 и 48 следват веднага след средния размер мъжка обувка по света. Още повече пазарът е сравнително голям и не се очаква да изпитате затруднение при търсенето и намирането на такива размери над средния.

 

Въпреки че има изследователски доклади от сертифицирани организации за обувки с големи номера, също така е важно да се отбележи, че няма официални научни данни, които официално да изчислят глобалния среден размер на мъжките обувки. Затова е препоръчително мъжете с голям размер на крака да използват точен метод за измерване на крака си, за да знаят по-точно, коя голяма обувка ще е по-подходяща за тях. Не бихте искали да поръчвате онлайн и постоянно да мерите и да връщате обувката, като в приказка за обущари.

За да определите размера на обувките си, не забравяйте да измерите краката си в края на деня, когато те са най-големи. Най-добрият метод е да устройството Бранок  или линийка, за да определите дължината и ширината на крака си, но всяка обувка има своя собствена форма и прилягане, което може да повлияе на размера, от който ще се нуждаете.