Митове в модата

Posted by vili 09.02.2016 0 Comment(s)

Модни съвети, които не са много актуални

 В настоящата статия ще споделим с вас някои модни съвети, които велики имена в модната индустрия не само не признават, ами откровено ги пренебрегват.

 

 Чорапогащник и сандали – никога

 Изключително много жени го правят. Не са много тези, които биха оставили любимите си обувки с отворени пръсти, още при първия по-хладен повей.

 Това е решението – тънки, къси чорапки или пък чорапогащник.

 Разбира се, тук също има изключения, не е добър избор в комбинация с гладиаторски сандали.

 

 Тоалет изцяло в черно е скучен

 Не е, бихме казали, че е стилно и удобно. Цветът е класически и има способността да направи фигурата по-слаба. Заложете на различни материи и текстури.

 

 Шушляковите якета са само при туризъм

 Абсолютно невярно. Тези пухкави, топли и удобни модели са се настанили толкова стабилно в ежедневието на много хора. Точно поради тези им качества. Много дизайнери комбинират шушляковия материал с кожени и пухени елементи.

 

 Миньончетата не трябва да носят дълги рокли и поли

 Няма такова нещо, дългите поли в комбинация с висок ток са идеален избор. Отлично стоят и прилепналите по тялото поли с вертикални райета (подразбира се, че миньончетата са дребнички на ръст и тегло).

 

 Не бива да се смесват ярки цветове

 Какво ще кажете за неоново-розово и оранжево? Струва ви се несъвместимо ли? Много дизайнери не мислят така, а и световните звезди са мнение, че няма нищо лошо, стига да се чувствате комфортно.

 

 Пълните жени не трябва да носят слим панталон

 Редица световни знаменитости показаха, че това не е така. Важно е да се комбинира с подходяща горна дреха.

 

 Както виждате тези модни съвети съвсем не са закон. Що се отнася до мода има само препоръки, следвайте своя вътрешен глас и няма да сгрешите.