Мода и стил – няколко съвета за жени

Posted by vili 19.01.2016 0 Comment(s)

Какви навици имат стилните жени?

 Често ли ви се случва да се колебаете как да комбинирате дрехите си? Сигурно тайничко завиждате на добре облечените жени, които сякаш с лекота избират умопомрачителни тоалети?

 

 За да не се питате повече как го правят, вижте техните навици относно модата.

 

 Подготвят дрехите и обувките си от предния ден

 Да, това е изключително полезен навик. Осигурете си достатъчно време да съчетаете дрехите и аксесоарите си за следващия ден, така няма да пилеете ценното си време сутрин. Ако превърнете това в рутина, гарантираме ви, че винаги ще сте с перфектен грим и добро настроение на работното място.

 

Стават достатъчно рано

 Знаем колко сладко се спи точно преди да звънне алармата, и колко много мразим будилника си, когато ни събуди. Въпреки че може да ви се иска да поспите още малко, наложете си да станете, даже да ви е трудно да отворите очи – просто седнете в леглото.

 Така с времето ще добиете навик да ставате даже преди алармата и да имате достатъчно време да се измиете, облечете и гримирате. Край на тичането с разкопчано палто, докато се опитвате да задържите чантата си на мястото й.

 

Поддържат дрехите си

 Естествено е, когато една дреха се носи за нея да се полагат подходящите грижи. Мода и стил нямат нищо общо с това в какво състояние са дрехите ви. Дори и да са на най-прочутия дизайнер, за тях трябва да се грижите като за любимо същество.

 

Слушат прогнозата за времето

 Не, не от суеверие. Идеята е, че стилните дами винаги са облечени според сезона. Носят чадър, когато се очаква да вали и обличат дебелото палто, когато е студено.

Винаги слушайте прогнозата за времето, в повечето случаи тя се сбъдва, за да не ви се налага да носите половината си дрехи в ръка или да зъзнете от студ.

 

 Очаквайте още съвети как да сте въплъщение на мода и стил.