Мода и удобство при обувките през зимата

Posted by vili 18.01.2016 0 Comment(s)

Не е нужно да носите ледоходки, за да преживеете зимата

 

 Едва ли има нещо толкова дразнещо, колкото зимните условия за пешеходците. Да, повечето внимание е обърнато към шофьорите, но истинските препятствия трябва да се преодолеят от ходещите пеша.

 

 За да стигнете от точка А до точка Б, при това със стил, вижте нашите съвети.

 

 Всевластната мода диктува – удобни и топли боти и ботушки. Е, как да не следваме тенденциите, като са толкова практични?

 

 Актуални са моделите с висока цяла платформа. Височината е до глезена или прасеца, като може да завършва с пухче и и катарами. Закопчаването е разнообразно, от връзки, през ципове и каишки.

 

 Подметките при ботушите граничат с грубостта на туристическите боти. Затова пък държат краката достатъчно изолирани от студа и влагата по улиците, а дълбоките грайфери ни държат здраво стъпили на земята. Материите, които са предпочитани от производителите са лицева или лачена кожа, както и велур – поотделно и заедно.

 

 Когато говорим за мода, трябва да обърнем внимание и на цветовете. Тук отново няма изненади – класическите черно, бяло и бежово са на върха. Те са и най-предпочитани от дамите, тъй като дават възможност за съчетаване с различни тоалети, а както знаем, когато човек намери удобни обувки, обикновено не ги заменя с други при никакви условия.

 

 Ето, че не е нужно да чакаме пролетта и лятото, за да бъдем стилни и да ни е удобно – зимните колекции предлагат всичко нужно за това. Ако сте пропуснали коледните и новогодишните разпродажби, не се притеснявайте, съвсем скоро ще започнат тези при смяна на колекциите.

 

 Така че, запомнете – комфорт, висока подметка, дълбок грайфер и универсален цвят – това е формулата за мода през зимата при ботите и ботушите.