Мода през есента – обувки

Posted by vili 01.03.2016 0 Comment(s)

Кои обувки са на мода през есента

Интересното в този сезон е завръщането на дебелите грайфери от 80-те и 90-те, ресните, комбинацията на кожа и косъм, както и обувки в оксфордски стил.

Вижте кои модели са на върха през есента и може би ще харесате нещо за себе си.

 

Кожа и косъм

Няма значение дали обувките ще са равни или на ток. Комбинацията на кожа и косъм е изключително популярна. Ако залагате на ексцентричната визия, то се спрете на обувки с дебел висок ток и съчетание на червено и черно.

 

Ретро стил

Обувките с дебела подметка, масивен ток и дълбок грайфер се завръщат от модните страници на миналото. Комбинацията пък с лачена кожа е тотален хит.

 

Ресните

Те са навсякъде – върху якетата, чантите, а сега и обувките. Представете си елегантен модел обувка със заострен връх и висок ток. Да, а сега добавете ресни, спускащи се върху петата и тока… Изключително моден вариант.

 

Змийска кожа

Ботите са отличен избор за есента. Ако заложите на модел с тънък висок ток и акцент змийска кожа, то със сигурност ще правите впечатление и ще бъдете актуални.

 

Лачени обувки

Боти тип Оксфорд с връзки – изключително удобен вариант за хладните есенни дни. Лачената кожа в цвят бордо е особено шикозен вариант и същевременно много комфортен.

 

Равна подметка

Равната и дебела подметка е много удобна. Когато тя е в бял цвят, обикновено моделът се счита за спортен. Комбинацията с животински мотив в горната част на тези обувки, автоматично превръщат модела в подходящ за една спортно-елегантна визия.

 

Сив металик

Равните обувки с връзки са често предпочитани от жените в тяхното натоварено ежедневие. Подходящи са за съчетаване с дънки, както и с панталон. Предлагаме ви много интересен вариант. Изработени са от сребриста еко кожа, гарант, че е бъдете забелязани.

 

Велур

Велурът е много харесван и малко капризен материал, от който се изработват обувки. Моделът, който ви представяме е спортни боти с дебела бяла подметка и велур в цвят бордо.