Модерни боти до глезена

Posted by admin 06.01.2017 0 Comment(s)

Когато обувките не ви спасяват от прохладното време а за ботуши ви се струва още горещо, тогава  на помощ идват ботите до глезена. Всяка година те стават все по-популярни, защото помагат да се създаде стилен и женствен образ.

 

Модни боти до глезена: тенденции за сезона

Класическите боти на токчета продължават да са водеща тенденция през този сезон. Актуалните модели, често визуално напомнят и  на каубойски ботуши. Удобни обувки с малко, но стабилно токче перфектно се вписват във всеки стил - от ежедневният до вечерният. В много дизайнерски колекции можете да намерите изящни боти с остър нос и множество тънки ремъчета, предназначен да се наблегне на красотата на женските крака.

Много популярни са нестандартните продукти, представени под формата на боти до глезена с прозрачни, изпъкнали, триъгълни или масивни токчета, богато украсени с бродерии или пайети. Между другото, този сезон дизайнерите не се скъпят откъм декорации. Те включват:

 

1. Шнурчета и техни интерпретации с различни дължини (под формата на лентички, гумирани, верижки, ремъчета и др.);

2. Нарези във формата на широки ивици, триъгълници или решетки.

3. Гумирани подложки, изработени в контраст с основнвният цвят.

4. Перфорации, под формата на геометрични фигури или дантела.

5. Пискюли или ресни.

6. Метални декорации.

7. Флорални апликации.

8. Якички и дипли.

 

Това, което е основното изискване на сезона е удобството и естествеността. Сред използваните текстури на първо място е разбира се кожата, необходима при тези метеорологичн условия, характеризиращи се с чести промени в температурата и разбира се валежите. Хит на сезона са кожени боти до глезена с контрастни рисунки. За сухо време са подходящи обувките, изработени от велур или комбинация от текстури като кадифе и велур, плат и кожа. Лакираните модели ще добавят ярък акцент в образа ви ако сте наблегнали на минимализма. Дизайнерите предлагат на съвременните модни жени този сезон да носят ярки шокиращи модели в лилаво, червено, изумрудено зелено или с лачена кожа.

 

Източник: Pantofi -  http://shop-mes.com/