Модерни дамски чанти

Posted by admin 10.02.2020 0 Comment(s)

За тези, които не са имали време да се сдобият с моден аксесоар, предлагаме да го направят. Специално за вас сме подготвили преглед на актуалните тенденции. В нашия онланй магазин освен че ще намерите най-хубавите дамски чанти, ще откриете и евтини дамски чанти от еко кожа, аутлет модели от минали сезони и други. Ако следите нашите програми с отстъпки ще откриете и дамски чанти на разпродажба, намаление или ликвидация.

 

Тъй като сезон есен-зима идва с новости в модата при чантите, ви предлагаме да разгледате следните 3 модни тенденции, свързани с елегантните и удобни дамски ежедневни чанти:

1. Чанта тип раница

 

Някои от моделите модерни дамски чанти есен зима са универсални - подходящи за всякакви дрехи и за всяко събитие. Особено най-новите дизайни с минималистичен и лаконичен дизайн и правоъгълна форма с малки размери, с които дефилираха моделите на световната сцена. Ще изглеждате също толкова шикозно, ако облечете палто от овча кожа в бохо стил, гигантски футуристичен пуловер и кадифени панталони или дънки с разкроен силует.

 

 

2. Чанти с форма на ръг, полукръг и топка

 

Тенденцията за кръгли и полукръгли дамски чанти през рамо online не губи своята актуалност. През миналите години потребителите проявиха голям интерес към чантите с форма на полумесец, известни още като бъбрек. Нови елементи обаче се появиха под формата на топка, както в колекциите на най-известните световни дизайнери. В световните столици на модата бяха представени такива модели в различни цветове, щампи, бижута, цветни бродерии, дълги и рошави ресни – изборът ви зависи само от вашите предпочитания.

 

 

3. Мини чанти върху колана

 

След като спечелиха голяма слава и спечелиха всеобщата любов през пролетта-лятото, малките и удобни чанти за талията все още са на върха на популярността. За тези, които още не са си купили модерни дамски чанти, дизайнерите предлагат да носят две: на колана и на гърдите или две на колана. Интересно, нали?

 

Разгледайте нашата онлайн витрина и изберете вашата нова и удобна чанта от нашата дигитална витрина, предлагаща богато разнообразие от дамски чанти естествена кожа, велур, набук, лак, текстил и други.

 

Източник: https://jambo-shop.com/