Модерни дамски маратонки 2016

Posted by vili 17.02.2016 0 Comment(s)

 Сега интересни модели модерни маратонки можете да видите в гардероба на почти всяка девойка. И това не е случайно, тъй като този тип обувка е много удобна и практична от гледна точка на ежедневната употреба. Но понякога в живота се случва така, че всъщност само телесният комфорт не е достатъчен. Много дами са готови да го жертват в името на атрактивността и привлекателността на външния си вид.

 

 Момичетата искат да изглеждат перфектно, дори ако отиват на разходка или до вилата. Специален гардероб те избират дори за пикник или изтощителен преход в планината - искат да изглеждат стилно по всяко едно време. Именно поради тази причина много дизайнери работят по нови и оригинални идеи за 2016– та година, които са подходящи и за най - взискателните дами. Диапазонът от модни маратонки е доста широк, така че следващото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е само вашият вкус.

 

 Цветни маратонки

 Кои са най-модерните маратонки през 2016 г.? Разбира се, най-ярките, цветни и с много интересни декорации, които изглеждат много подходящи дори за ежедневно носене. Маратонките  обикновено се правят от дебели релефни подметки, боядисани в най-неочаквани нюанси под формата на ленти с различна дебелина. Обувки от този вид изглеждат перфектно в дъждовно и мрачно време. Ако в такъв ден ви настигне умора или тъга, тези маратонки определено ще повдигнат вашето настроение.

 Ако обичате да прекарвате време в шумни компании и клубове, може да спрете вниманието си върху бляскавите маратонки, които ще ви помогнат да се превърнете в звездата на вечерта. Какво е специалното на тези модни дамски маратонки през 2016? Всичко е много просто:

 Стават за всяко вечерно мероприятие, където са включени танци и активни мероприятия. Съгласете се. Танцуването с маратонки е много по-удобно, отколкото с високи токчета. Те перфектно съчетават бохемски блясък с идеален комфорт.  Ярките детайли правят маратонките не са само стилни, но и достатъчно необичайни. Блестящи под лъчите на прожекторите кристали и ленти, цветни шнурчета, нестандартни катарами на модерните маратонки за момичетата са много подходящи. Именно тези са най-интересните детайли, които могат да се допълват образа на една жена, която е напълно уверена в себе си и своя вкус.