Модерните дамски обувки за лято 2019

Posted by admin 15.02.2019 0 Comment(s)

Лятото на 2019 година предстои съвсем скоро. Естествено,  трябва да помислим за летните обувки, както и затова, кои модели биха подхождали най-добре на нашият тоалет.

Именно поради тази причина ще Ви сподели мняколко тенденции, които се очкават за предстоящото лято  в света на обувките, като вярваме, че и Вие ще добавите Вашите наблюдения и виждания, включвайки се с коментар под статията.

 

Преди да споделим важните тенденции и трендове, нека кажем за предлагането на дамски обувки днес, през 2019 година. То е буквално „огромно“. Разнообразието е пълно, като започнем с дизайн и визия, и стигнем до стил и материали, от които обувките са направени.

 

Класическите, офлайн магазини често предлагат 2-3, най-много 5 модела от обувки за даден сезон. Често, преди настъпването на летните месеци, се вади на показ колекцията от типа отворени обувки, но те съвсем не са задоволителни, най-вече като модели, тъй като потребителите са свикнали на огромно разнообразие от продукти.

 

Както сами се досещате, онлайн обувките са по-достъпни, лесно могат да се видят от всички страни, да се поръчат. Реално няма минуси на поръчката на обувки онлайн. Някой дами се притесняват, най-вече от размерите, че често се разминават номерациите, но и за този проблем си има решение. Оналйн магазините за обувки често предупреждават своите клиенти, че от дадена серия обувки, размерът не съвпада, естествено не винаги, но в случай на подобни ситуации се предупреждава.

 

Например, от колекция обувки лято 2019, отворени и луксозни, подходящи за официални срещи моделът не отговаря на номера, то консултантите предупреждават.

 

Най-често разликата е малка, но за 100 % сигурност често се случва така, че оналйн магазини да изпращат по два-три чифта обувки с различни размери, например 36, 37 и 38, като в куриерската фирма дамата получател да тества и трите, а тези които прилягат най-добре, да бъдат поръчани. Естествено, останалите два чифта – върнати.

 

Е,  втози случай се оскъпява малко доставката, но когато говорим за изисканост и комфорт, няколко лева не са от значение.

 

Относно тенденциите. Нека ги разгледаме тях, тъй като те са много важни.

 

Обувки, декорирани с многоцветни или едноцветни пайети, също и различни видове цветя. За да може да направите подходящия избор на дамски обувки за лятото, трябва честно да отговорите на въпросът: „Как ще ги носите? С какво облекло“.

 

Ако ще се разхождате в крайградския парк, спокойно можете да сторите това с обикновени чехли.

Но ако ви предстои лъскава вечеря, или пък бизнес среща, тогава трябва сериозно да помислите за лукс и изящество.

За да не Ви бъдем досадни, ще Ви заявим кратко, най-търсените обувки за лято 2019 смятаме, че ще бъдат:

Обувки, декорирани с многоцветни или едноцветни пайети, също и различни видове цветя.

Обувки с платформа, както и обувки със съвсем малка платформа или без ток.