Модерни дамски сандали пролет-лято 2016

Posted by vili 15.02.2016 0 Comment(s)

 Дизайнерите нарушават съществуващите стереотипи  този сезон по отношение на дамските сандали развихряйки своята фантазия. Модерните жени имат възможност да изберат измежду модни сандали пролет-лято 2016 с тънки токчета, с дебели платформи и дори с футуристичен стил. В гардероба на всяко момиче винаги трябва да има  няколко чифта сандали и с право: тяхната форма и стил, може да подпомогне създаването на желаният образ пред другите. Този път дизайнерите са обърнали внимание на :  лекотата, високата устойчивост на износване, практичност, лекота и оригиналната форма на петата. А материалите, които се изплъзват, са много разнообразни: тъкан (особено с металически цвят), велур, кожа (релефна и гладка), кадифе, лак и др. Ето и различните видове дамски сандали:

 

Сандали на платформа

 Платформените сандали този сезон стават прозрачен като парче лед! Те се отличават с изтънченост и елегантност. Сандалитевърху дървена платформа с шнур и кожени ремъци, представили Thakoor, RobertoCavalli, DriesVanNoten. Платформите може да е в един и същи нюанс като сандалите или да се създаде контраст например - черно дъно с бял връх.

 

 Сандали на дебел ток
 Популярността на тази обувка продължава от няколко години, въпреки че изглежда масивна. Въпреки това, правилната комбинация с дрехи, за да се създаде стилен начин да се чувствате уверени. Особено актуално става прозрачен ток. Това създава усещане че летите във въздуха. Безспорният предимствата на тези сандали са: удобството, възможността за създаване на стилно изображение и разнообразие от цветове. Сред възможните недостатъци може да се отбележи необходимостта за свикване с обувките. Някои дизайнери предполагат че "тракторните"  дебели токчета изглеждат тежки и не са подходящ за деловият стил.

 

Сандали без токче

 Популярността на такива обувки в летните горещини е съвсем лесно обяснима: можете да ги обуете за разходка, при отиване в магазина да пазарувате, но и на работа. В тези сандали има очевидни предимства: простота, лекота, удобство и възможност за създаване на уникален всекидневен образ. Можете да носите тези сандали не само в офиса, но и с пола, на плажа с лятна рокля, но също така и с тениска и скъсани дънки. Стилистите препоръчва в този случай, да изберете по – простичък модел: декорацията създава впечатление за баналност.

 

 Сандали с токчета
 В този случай прозрачните модели отново са модерни. Моделите с токчета се съчетават с панталони, поли с всякаква дължина, летни рокли тип сарафан и рокли. Те добавят елегантност и женственост, и правят  фигурата по-стройна и висока.

 

 Сандали с тънки токчета
 Те подчертават деловият стил и внасят особен чар в ежедневието. Актуални са моделите с каишки, ремъчета, верижки и др. подобни. Всяка девойка трябва да има от тях.

Дами избирайте – изборът е голям!