Модерни обувки пролет/лято 2016- та

Posted by vili 22.02.2016 0 Comment(s)

Сребристи обувки, Обувки в каубойски стил, Обувки с остър връх, Спортен стил обувки и Обувки с причудлив дизайн

 

 Наближава пролетта и дизайнерите започнаха да представят на широката публика своята гледна точка за модните тенденции при дизайна на обувките. Ето някои от тях:

 

Сребристи обувки

 Металическото сребро преодолява успешно стереотипа на зимната сянка и сега се чувства отлично в пролетно-летния сезон. Популярността на обувките в цвят сребрист металик възниква за първи път благодарение на нов вик на модата през 70 - те години, като тогава причината е известното на всички ни диско. Сега обаче дизайнерите използват тази разцветка, за да вложат идеята за футуристичен дизайн. Можете да избирате между класически обувки тип чехли в сребрист металик или такива на висока платформа със същият цвят.

 

Каубойски стил обувки

 Остри обърнати носове, ниски полегати токчета, шнурове, велур, бежов цвят и стилно фабрично изхабяване - всички тези черти обувките в каубойски стил отново спечелиха позицията си, която беше намаляла до голяма степен през последните сезони.  Този стил е популярен и при дамските чанти, затова ще имате и подходяща чанта към този вид обувки.

 

Обувки със заострен нос

 Отдавна не бяхме виждали такова огромно количество колекции от обувки, в това число ботуши, боти, чехли и дори пантофки с островърхи носове. Този стил се считаше за изчезнал,  докато не се завърна с гръм и трясък този сезон.

 

Обувки в спортен стил

 В модата са обувките за тичане, маратонките, ботинките със шнурове, плоски обувки с велкро и разбира се така модерните сникърси на широк ток. Тези обувки можете да носите не само когато спортувате, но и в ежедневието с пола или рокля, например.

 

Обувки с причудлив дизайн

 Бъдещето е сега както се вижда от модните тенденции за 20016 – та. Обувки на високи платформи, с металическо сияние, с токчета със странно извита форма, с шипове, съвместяващи няколко на пръв поглед несъвместими в един модел обувка. Тук може да добавим и ботуши и обувки, направени от прозрачен материал, който създава илюзията за липса на такива.