Модни мъжки зимни обувки: Общи тенденции

Posted by admin 05.01.2017 0 Comment(s)

Модерни мъжки обувки есен-зима 2016-2017 година

И за двата пола избора на топли обувки през този студен сезон е сериозен проблем, тъй като е необходимо да изберете обувки или ботуши с добро качество, които не само ще стоплят краката ви в хладните дни, но също така ще отговарят и на модните тенденции. Днес ще поговорим с вас за видовете мъжки обувки за сезон есен-зима 2016 - 2017 година и какви са модните тенденции сред тях.

 

Модните тенденции на мъжките обувки през този есенно – зимен сезон

Основните тенденции на настъпващата есен са минимализъм, високо качество, сдържана цветова гама и разбира се естествени текстури. Оригиналният дизайн е от друга страна от голямо значение, но той сякаш избледнява на по-заден план. Дизайнерите представиха в своите колекции най-различни модели, за да успеят да отговорят на изискванията и на най-взискателните потребители.

 

Тенденцията на сезона са класическите обувки, представлявани най-вече от традиционните модели. Актуални са зимните боти, изработени от велур и кожа, изолирани с естествена козина, както и бизнес обувките с връзки, шнурове, лента и катарами. Има и малко по-необичайни модели, които са създадени в един малко по-свободен класически стил. Подобни обувки са украсени с много по-ярки декоративни елементи като контрастиращи шевове и шнурчета.

 

Спортни мъжки обувки са представени от маратонките, изработени само от естествени материали. За младите хора, които обичат и да шокират другите, дизайнерите предлагат ярките модели с масивни стъпалата. А за феновете на класиката има обувки - маратонки.

 

Мъжете все по-често биват привлечени от обувки, които са свързани традиционното майсторство и начини на създаване. Такива са моделите Челси, Дерби, Монк, Оксфорд и Дезърт. Естествено тук трябва да  отбележим и високите ботуши тип "амфибия", както и елегантните ботуши, които също са представени в колекциите на известните дизайнери. И така мъже имате богат избор - направете го!

 

 

 

 

 

Източник:  vsichki-krediti.com