Мода и стил – няколко съвета за жени – III-та част

Posted by vili 25.01.2016 0 Comment(s)

Навици, които ще ви превърнат в стилна жена

 Продължаваме темата за модата и стила. Стилните жени имат няколко навика, които ги правят такива.

 

 Винаги подготвени

 На всяка жена се е случвало да скъса чорапогащника си или пък презрамката на сутиена да се повреди. Стилните жени винаги изглеждат добре, не защото не им се случват тези неща, а защото са подготвени за тях.

 Няма да ви натежат много малко конец, игла, лепенки, лак за нокти и мокри кърпички.

 

 Обичат дрехите си

 Тук не става въпрос само за любовта към пазаруването и трупането на дрехи. Говорим за това, че стилните жени обръщат внимание на своите дрехи.

 Някое копче се е скъсало, появило се е петно, време е за пране на палтото… Никога не оставят проблемите нерешени, защото това може да съсипе хубавата дреха.

 При пране трябва много да се внимава, които тъкани са подходящи за перална машина и кои трябва да се отнесат на химическо чистене.

 Ползването на подходящи за тъканта и цвета перилни препарати, както и температурата на водата, са ключови на нейното добро състояние.

 Никога не перете цветни и бели дрехи заедно. Отделените влакънца може да съсипят хубавия черен цвят, както и да направят бялото със сивкав оттенък.

 

 Не следват модните тенденции сляпо

 Не мислете, че мода и стил значат едно и също. Стилната жена знае кое й стои добре, в какво се чувства удобно, и въпреки че знае кои цветове са актуални, тя не подменя целия си гардероб.

 Стилните жени предпочитат класическите модели дрехи и обувки, тъй като тайната се крие в самата дума „класика“, а класиката винаги е на мода.

 Това беше последната част, в която споделихме навиците на стилните жени. Може да се възползвате от тях и да се превърнете в обект, на който останалите жени се възхищават.